четвъртък, 24 февруари 2011 г.

ДирецТВ прегледе својим иПад удаљеном цца: нема протока, али веома прилагодљив

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/23/directv-previews-its-ipad-remote-app-no-streaming-but-very-cus/:
иПад даљински апликације су нови Нетфликс Стреаминг - било ДВР-вредан своје соли треба да има један и ДирецТВ неће дозволити Цомцаст , ФиОС , параболе и ТиВо господар над њом више. Она је покренула страници за преглед за нови даљински Апп "ускоро", која изгледа као да би могао изазов за титулу са много прилагодљивих опција и могућност да прикажете информације из више извора одједном. Почетном екрану, на слици изнад можете рећи о томе шта гледате, шта се налази на ваше омиљене канале и пратите тренутну спортске резултате одједном. Сви уобичајени даљински управљач ствари долази природно, као и локални или даљински за управљање ДВР-баш као и његов апликације за мобилне уређаје . Ми ћемо сачекати док не излази да се донесе пресуда, али јасно компанија је гледају такмичење и види где се може побољшати. Сада, када је то ДирецТиВо ?

ДирецТВ прегледе својим иПад удаљеном цца: нема протока, али врло прилагодљива првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 23 Мар 2011 19:09:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ДирецТВ | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар