четвъртък, 24 февруари 2011 г.

Снооп Догггг иде 4Г да прослави представљање Самсунг Галаки Препустите се, вероватно је плаћено више од 4Гс да то уради

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/23/snoop-dogggg-goes-4g-to-celebrate-launch-of-samsung-galaxy-indul/:
Ви се смеју, али не-четвороструку Г има одређени прстен на њега. У ствари, то звучи мало као звона за Самсунг Галаксија Препустите , која је смештена у џепу ЦЕО права МетроПЦС "о сада. Видиш, наведени превозник је вероватно платио Снооп Догг (или Снооп Догггг, јер он ће бити познат док он сцурриес изван зоне покривања 4Г) да промени своје име како би прославили лансирање првог комерцијалног свету ЛТЕ андроид смартпхоне . Фроио заснован на телефон једва победивши ЛГ револуције и ХТЦ Тхундерболт , а можете се кладити да је МетроПЦС чини све што може да пусти свет зна о томе. Узимајући ствари један корак даље предалеко, Снуп је такође појављује нова серија под називом "Г-везе", и можете да завиримо првој епизоди одмах након бриззле. За риззле, хомедиззле.

Наставити читање Снуп Догггг иде 4Г да прослави представљање Самсунг Галаки Препустите се, вероватно је плаћено више од 4Гс да то уради

Снооп Догггг иде 4Г да прослави представљање Самсунг Галаки Препустите се, вероватно је плаћен више од 4Гс да се то уради првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 23 Мар 2011 20:04:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце МетроПЦС | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар