четвъртък, 23 декември 2010 г.

10 Dos и упътвания за да направи живота Sysadmins "По-лесно

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VqMQ19BbI4M/story01.htm:
CowboyRobot пише "Том Limoncelli е част от" опашката ", обобщаващ Компютърно взаимодействие между човека и за списъка за управление на информационните технологии за това как да направи софтуер, който е лесен за инсталиране, поддържане и повишаване на зона за свободна търговия:.. # 2 НЕ на административния интерфейс GUI. Системните администратори се нуждаят от командния ред инструмент за изграждане на повторяеми процеси. Процедурите са най-добре документирани чрез предоставяне на команди, които можете да копирате и поставяте от процедурата документ към командния ред. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Банката на Америка Изкупуването Обиден имена на домейни

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Ri9Maoz2pa8/story01.htm:
Nite_Hawk пише "От статията:" Банката на Америка е разграбени стотици злоупотреба имена на домейни за нейните висши ръководители и членове на Управителния съвет в това, което се възприема като защитна стратегия срещу бъдещи публикуване на вредни вътрешна информация от whistleblowing Сайт WikiLeaks Съгласно. Domain Name Wire, банката САЩ е агресивно регистриране на домейни, включително борда на директорите и ръководния персонал "имена, следван от" гадно "и" духа "."

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Mighty автомобили Модификации детайли с трудностите на зомби неподатливостта към вашия автомобил (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/23/mighty-car-mods-details-the-rigors-of-zombie-proofing-your-auto/:
Разбира се, има много хора, които ще ви научи как да се Министерството на отбраната колата си за бързина, сила, или естетика - но какво да кажем за неща, които наистина си заслужават? А последните епизоди на Mighty автомобили Модификации подробни повторното инструментална екипировка на Nissan Pathfinder 1987 в превозно средство, подходящо за оцеляване в случай на зомби апокалипсис (въпреки че мисля, че ще оказва помощ в случай на робот апокалипсис , както и). Какво чакате още? Една унция или предотвратяване е на стойност половин килограм лекува, след като всички. Проверете го на видео - и се подготвят - след почивката.

Продължавам четене Mighty автомобили Модификации детайли с трудностите на зомби неподатливостта към вашия автомобил (видео)

Mighty автомобили Модификации детайли с трудностите на зомби неподатливостта към вашия автомобил (видео) първоначално се появи на Engadget на Чет, 23-ти Декември 2010 година 14:36:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Auto Blog | | Email този | Коментари

Ексклузивно: на Dell резки 7 ще се предава, тук е рекламата лечение

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/23/exclusive-the-dell-streak-7-will-be-televised-heres-the-ad-tr/:
Е, това беше бързо. Не след дълго видях на Dell 7-инчов таблетка печелят своите WiFi сертифициране , като се случи при лечение на своите в производството търговско - изчерпани талисман Android и всичко останало. Разбира се, video'll хвалят на игри, социални и възможности интернет, но също така имам Blio четец , Етап UI (същата кожа като на 5-инчов резки), новият лозунг кампания ("Можете да кажете [е] Dell" ), и да, дори име: резки 7, както е казано от глас. Не е най-оригиналните, но когато имам чисто , може и да го продължава. Изглежда, че ние имаме нещо друго, за да държи под око за когато CES ролки наоколо за няколко седмици. Peep лечение за себе си по-долу.

Ексклузивно: на Dell резки 7 ще се предава, тук е рекламата лечение първоначално се появи на Engadget на Чет, 23-ти Декември, 2010 15:36:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Нова IE Zero Day

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bg2xhG1TRqQ/story01.htm:
RebootKid пише "Microsoft пусна съобщение за нов нула дни атака срещу Internet Explorer. Предполагам, че ще е по-скоро" Script Kiddie Коледа "по-малко на" Бяла Коледа ". "Добре, призная се -?, Който зададе за IE 0 дни за Коледа аз съм се познае, Санта ли си парчета от каменни въглища се смесва с една торба експлоатира този експлойт е бил обсъждан през последните дни, или на пълно разкриване и. броят на други сайтове. Metasploit вече разполага с модули на разположение за нея (само търсене на CSS и IE). Microsoft е изнеса на консултативен 2488013 по отношение на въпрос, който се проявява, когато на специално изработен уеб страница се използва и може да доведе до дистанционно изпълнение на код на клиента. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




BYTE се завръща

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JwrRO5FSaKE/story01.htm:
harrymcc пише "Повече от десет години след смъртта му, BYTE списание все още е най-обичаните компютърни списания на всички времена - тази, която служителите на всяко от другите технологии списание свикнали да се сравняват неблагоприятно с И Сега то е възобновено, в. . формата на нов BYTE.com Новата версия не е възпроизвеждане в центъра на старата BYTE - това е насочена към използването на технологичните продукти на потребителите в бизнес среда - и аз съм много положително не ще има изкуство Робърт Tinney на или епична Джери Pournelle колони. Но аз съм се радвам да видя на легендарната марка обратно в употреба, а не седи в състояние на неопределеност. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




AT & T, Verizon, RIM се сериозно за сигурност за мобилни устройства

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/23/atandt-verizon-rim-get-serious-about-security-for-mobile-devices/:
Както често срещано като смартфоните са станали, че е крайно време, че превозвачите и производителите започнат да получават сериозни за мобилни сигурност (и не, не искам да кажа iPhone вързани ). Според едно скорошно Wall Street статия вестник, Verizon в момента работи с Lookout , в Сан Франциско компания, известна за дистанционно архивиране и приложения за геолокация, Android и Windows Mobile устройства BlackBerry, докато RIM наскоро обяви малко нещо, наречено BlackBerry Защитете , който обещава да заключите или дори избършете един скрит телефон, установи нещо на картата, и да направи редовно разписание безжичен архиви. До момента най-амбициозните планове в статията, обаче, принадлежи към AT & T, които - като изключим последните сделки с MobileIron и McAfee - в момента е откриването на нова мобилна лаборатория за сигурност в Ню Йорк. От тук, компанията ще проучи зловреден софтуер, червеи, вируси и други заплахи, тъй като те се развиват в мобилни сфера. "Всеки е осъзнавайки, че това е неконтролирана среда", каза AT & T главен офицер по сигурността на Едуард Г. Amoroso. "Ние не искаме да има едни и същи проблеми, които имахме с персонални компютри."

AT & T, Verizon, RIM се сериозно за сигурност за мобилни устройства, първоначално се появи на Engadget на Чет, 23-ти декември, 2010 13:22:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Wall Street Journal | Изпрати | Коментари

Nuu MiniKey за iPhone 4 преглед: Да, още един (голям) клавиатура кутия

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/23/nuu-minikey-for-iphone-4-preview-yep-another-bulky-keyboard/:
А броят на iPhone случаи клавиатурата се промъкват в последно време, от TK-421 флип на изчакване случай ( който преразглежда ) към BoxWave Клавиатура с приятели . Прекарахме по-голямата част от 24 часа с използване на инженерна мостра на 's MiniKey Nuu плъзгача QWERTY за iPhone 4 - очакваме "няколко малки промени да бъдат направени", преди действителното начало - че дружеството бе любезен да изпратя. Е, как е тя стека?

Продължавам четене Nuu MiniKey за iPhone 4 преглед: Да, друго (голям) клавиатура кутия

Nuu MiniKey за iPhone 4 преглед: Да, още един (голям) клавиатура случай първоначално се появи на Engadget на Чет, 23-ти 12 2010 13:55:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Топ 10 неща, които не може да има за Коледа

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PQSJCne0MVw/story01.htm:
Zothecula пише "Става малко късно за последната минута пазаруване Коледа списък, но не се притеснявай, повечето от нас извън" Форбс "Топ 100 не може да си позволи някой от тези така или иначе! И все пак, това е интересно да видим какво е възможно, ако думата "бюджет" не е в речника си, така че тук е внимание на това, което няма да бъдат намалени за Коледа (CT: Внимание, gizmag функции наистина натрапчиви реклама) за тази година - най-скандалните примери за Overkill висок клас от 2010 година. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.