четвъртък, 23 декември 2010 г.

Olympus E-5 преразглежда DSLR: твърди ъпгрейд за собствениците на E-3, не много по жалбата за някой друг

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/23/olympus-e-5-dslr-reviewed-solid-upgrade-for-e-3-owners-not-muc/:
Olympus E-5 преразглежда DSLR: твърди ъпгрейд за собствениците на E-3, не много по жалбата за някой друг
На DSLR пазара просто изглежда да продължим да ускори, и тя изглежда като Olympus може да изостава назад към служебен вагон малко с последния си цялото тяло DSLR, на E-5 . Той е наследник на E-3 , скокове до 12.3 мегапиксела и добавяне на 720p запис с пълния контрол на експозиция, както и удобен въртящи LCD. Но според коментар, той просто не съвсем се сравни с нещо като много по-евтино Nikon D7000 . PhotographyBlog хареса на по-добро качество на изображението и на здравия корпус, но не и грозен ролетна врата ефект във видео запис и на бедните висока производителност ISO. По същия начин DigitalCameraReview казва, че този $ 1.699 звяр "се чувства като скромен актуализация на E-3", като това мнение се споделя от Pocket-Платът, както добре. За съжаление да бъде носител на лоши новини.

Olympus E-5 преразглежда DSLR: твърди ъпгрейд за собствениците на E-3, не много по жалбата за някой друг първоначално се появи на Engadget на Чет, 23-ти Дек 2010 10:08:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник DigitalCameraReview , Pocket-Платът , PhotographyBlog | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар