четвъртък, 23 декември 2010 г.

Мото Mundo световно турне настоява изцяло електрически Nissan Qashqai до краен предел

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/23/moto-mundo-world-tour-pushes-all-electric-nissan-qashqai-to-its/:
Те са далеч от първите, които се сложи изцяло електрически автомобил на тест за издръжливост, но екипът зад Мото Mundo със сигурност са в близост до главата на опаковката, когато става въпрос за чист амбиция. Те отпътуваха от Дания с чифт Nissan Qashqai джип се обърна с електрически AfutureEV още през юни, както и наскоро влезе в САЩ, след като походи в Скандинавия, Русия, Монголия и Китай. Що се отнася до самите автомобили, те очевидно има максимална скорост от 130 километра в час, както и набор от 200 километра с разходите (при 80 км / ч), въпреки че очевидно може Седмица на 300 км в "бавно движение в градски условия." Осъществяване на преход още по-впечатляващ, като един Autoblog Зелена коментатор изтъква, е фактът, че две подобни автомобили превръща AfutureEV очевидно избухна в пламъци и предизвика сериозни пожари. Не такива проблеми са измъчвани пътуване Мото Mundo, въпреки че и те са най-скоро настроено на ролка в автомобилното изложение в Детройт за явяване.

Мото Mundo световно турне настоява изцяло електрически Nissan Qashqai до краен предел първоначално се появи на Engadget на Чет, 23-ти декември, 2010 05:25:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Autoblog Зелени | източник Мото Mundo | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар