четвъртък, 23 декември 2010 г.

DARPA цели да направи войник от утре непромокаеми да се промъкне нападения с 360 градуса видимост

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/23/darpa-aims-to-make-soldier-of-tomorrow-impervious-to-sneak-attac/:
DARPA е в момента склоняването предложения за развитието на войник Centric изображения чрез компютърна камера, известен също като SCENICC за тези, които предпочитат кратки и ясни. Този най-нов проект е визуална система подобрение, което има за цел да отговарят на всички наши въоръжени сили Терористите лов и водене на война-визуални нужди. Системата, която е чисто теоретична в този момент, ще предостави на 360 градуса, триизмерно поле за войниците в тази област. Тази оптична всезнание, получена чрез използване на няколко камери, включително и изображения от въздуха безпилотни самолети . Войниците ще имат реални възможности за увеличение 10x време и може да работи всичко чрез гласови команди. И сякаш това не е достатъчно, SCENICC работят увеличен реалност за идентифициране и проследяване на цели по начин (предполагам), не за разлика от вашата градина сорт T-800 . Тъй като този комплект е малко години от производството, нашите командоси ще трябва да се направи за сега с смартфони и китката показва , за да наблюдават на враговете на държавата.

DARPA цели да направи войник от утре непромокаеми да се промъкне нападения с 360 градуса видимост първоначално се появи на Engadget на Чет, 23-ти Декември, 2010 година 08:43:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Кабелен | източник DARPA (PDF) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар