четвъртък, 23 декември 2010 г.

Dell е 7-инчов (или 10-инчов) Android таблетка получава WiFi сертификация?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/23/dells-7-inch-or-10-inch-android-tablet-gets-wifi-certificatio/:
Помниш ли как Dell е трябвало да бъде въвеждането на 7-инчов Tegra две задвижвани с Android таблетка, като, точно сега , по възможност последвано от 10-инчов модел в рамките на няколко месеца? Е, ние не говорим, че това, което става тук, но считат, фактите: оригиналното 5-инчов резки има модел код на M01M и ново устройство с код M02M само изскочил в-Fi Алианса сертифициране базата данни на Wi идентифицирани като "мобилно устройство Интернет" в категорията Smartphone. Да, 7 инча е малко по-големи за "смартфон", но НАТО не разполага с голяма категория за тези, които поддържат tweeners клетъчни данни (и подобно на Европейския Galaxy Tab , някои от тях наистина са смартфони все пак). PocketNow предлага че ние също може да се търсят в две резки, което е възможно - но като се има предвид отзвук на слухове ние сме научили за малко по-голям таблетка в процес на подготовка, това е, когато нашите пари лъжи. Това важи особено като се има предвид колко близо сме до CES, което обещава да бъде истински таблетка-фест тази година - но независимо от това, ние Обзалагам се, че истината излезе в рамките на следващите няколко седмици.

Dell е 7-инчов (или 10-инчов) Android таблетка получава WiFi сертификация? първоначално се появи на Engadget на Чет, 23-ти Декември, 2010 12:32:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink PocketNow | източник Wi-Fi Alliance | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар