четвъртък, 23 декември 2010 г.

IPAD 2 разполага с по-тънки панели, плоски гърба, и буци широк набор говорител?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/23/ipad-2-features-a-thinner-bezel-flat-back-and-wide-range-speak/:
Нищо не казва truthiness съвсем като анонимен китайски източници казват следващото поколение IPAD тайните на японски блог лишен от всякакво значителни успехи в професионален слух разпалване верига. Независимо от това, слух, Apple сайтове са скочили в цяла история като ченге Бей пространство на прототип крадец. Така че тук е мръсотия, което със сигурност изглежда правдоподобно, като степен на конкретност: 3-мм намаляване на ринга ширина, също 9.7-инчов дисплей, размер и изправяне на гърба му позволява да се почивка потреперване без върху работния плот, която. Mac Octakara обяснява там е "най-разнообразни говорител", покрити с "метални мрежи" (това е направи си по-горе) заема Отвор видяхме в дъното на тези трябвало следващо поколение IPAD случаи. Общата единица се смята за мярка 239 х 186 mm в сравнение с 242.8 х 189.7 mm отпечатък на текущата IPAD's. Подозрително, сайтът не е в състояние надеждно да потвърди съществуването на предната част на задните пред камерите , но не твърдят, че новата iPads ще започне да доставя от заводите за януари - времето чрез който се съгласуват добре с предишните слухове . След почивката ще намеря друг предполагаем IPAD два случая с още един рендер на проекта говорител скара.

Продължавам четене IPAD 2 разполага с по-тънки панели, плоски гърба, и буци широк набор говорител?

IPAD 2 разполага с по-тънки панели, плоски гърба, и буци широк набор говорител? първоначално се появи на Engadget на Чет, 23-ти Декември 2010 година 03:04:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink AppleInsider | източник Mac Octakara , Alibaba | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар