четвъртък, 23 декември 2010 г.

Йън Синклер Poco Pro: малка камера, големи очаквания

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/23/iain-sinclair-poco-pro-little-camcorder-big-expectations/:

В Poco Pro от Йън Синклер, производители на фини малки неща, се казва, че "в света-тънкия" 1080p HD камкордер джоб. на характеристики Poco ту размери 54 х 85,6 х 5 милиметра, много по-малък, отколкото е PICSIO JVC , Samsung HMX-на E10 , и дори на Toshiba Camileo , но определено сме предпазливи на качеството на изображението на сензора толкова малка, колкото тази. Ние не сме напълно сигурни, че получавате целта на нейните възможности по избор WiFi, или - сайтът твърди, че те са за "безжичен пренос на данни", но не знам дали това е с компютър или някакъв вид услуга. Ако сте умира да разберете, Вие можете да резервирате Poco на собствения си за £ 100, или около $ 155, но бъдете търпеливи, този малък човек няма да се появи на пазара до юни.

Йън Синклер Poco Pro: малка камера, големи очаквания първоначално се появи на Engadget на Чет, 23-ти декември 2010 09:40:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink OhGizmo! | източник Йън Синклер | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар