четвъртък, 23 декември 2010 г.

Dell Място стартира в Хонг Конг, ние се връщаме практически

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/23/dell-venue-launched-in-hong-kong-we-go-hands-on/:
Не е ли забавно, когато те удари на точното място в точното време? Ние просто се случи да се chillaxing в Хонг Конг, когато Dell избрали града за място на световната стартира (и това е действително потегля магазини леко напред на Южна Корея), така че бързо практически е неизбежно. Както сме наблюдавани преди това HK $ 3999 (US $ 514) слушалка е по същество Място Pro е Android 2.2 братовчед, спортни същия изпъкнало (или "срязване дизайн") най-различни AMOLED дисплей 4,1 инча и 800 х 480. Под капака лежи 1GHz Snapdragon с 1GB ROM и 512 MB RAM, заедно с обичайните микроби експанзия, 1400mAh батерия, 8-мегапикселова камера с автофокус LED светкавица, Bluetooth 2.3 EDR, WiFi и AGPS.

Там няма никакви изненади по отношение на софтуера - на място има същата хапе Етап интерфейс и Swype клавиатура с резки, с изключение на липсата на хоризонтална ориентация за стартовия екран (и това е с ориентация поддръжка на системните настройки). Що се отнася до хардуера, убиецът елемент тук е на екрана, и ние открихме си извити Gorilla Стъкло за учудващо хубаво за палците, докато прекара през него. В AMOLED панел отдолу е също така най-различни с голям ъгъл на гледане. На други места, качеството на строителството е почти твърда лента на писклив батерията вратата, но поне дава някои сцепление. Това е всичко, което имам за сега - ние ще се рови в повече подробности в предстоящия ни преглед, така че очаквайте.

Продължи четене Dell Място стартира в Хонг Конг, ние се връщаме практически

Dell Място стартира в Хонг Конг, ние се връщаме практически първоначално се появи на Engadget на Чет, 23-ти декември, 2010 07:03:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар