четвъртък, 8 септември 2011 г.

Електрифицирана бактерије војска убија уранијума, даје Капетан Планета се кандидује за свој новац

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/08/electrified-bacteria-army-kills-uranium-gives-captain-planet-a/:
Одређену врсту "длакаве" бактерије могу бити само одговор на чишћење радиоактивних изливања. Научници на Универзитету Јужне Калифорније утврдила да под одређеним околностима, може Геобацтер сулфурредуценс да метале као што су уранијум мање растворљив - у суштини претвара метал у тешко капљице уместо да се апсорбује. Истраживачи су открили да је снижавање температура бактерија, што је условило коса попут ПИЛИ да прошири, који обавијен отров уранијума и на крају га смањује дугог домета електрона трансфера. Пробој би могао да помогне оштећују извора уранијума или других радиоактивних изотопа у којима бактерије нормално не може да преживи - као из Фукушима нуклеарне електране који је девастирао Јапана раније ове године. Научници верују да само сте загребали површину овај развој и оптимисти по питању будућности бактерија "елецтромицробиологи", који можемо само нагађати порастао на популарности после овог 80-их година Цлассиц Хит радио-таласа (видео запис после паузе).

Наставити читање електрифициране бактерија војска убија уранијума, даје Капетан Планета се кандидује за свој новац

Електрифицирана бактерије војска убија уранијума, даје Капетан Планета се кандидује за свој новац првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 08 Апр 2011 15:29:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк иО9 | извор Научни Америци | Емаил тхис | Цомментс

ЛаунцхПорт бежично оптужбе иПад 2, инфицира кориснике са Глее (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/08/launchport-wirelessly-charges-ipad-2-infects-users-with-glee-v/:
Сјајна, срећни људи буље у иПад 2с ? Зашто, то мора бити моћ индуктивних пуњење , или само хипер-ентузијасти маркетинга. Представљен на Цедиа 2011 , Дејна Иновације 'недавно је објавила ЛаунцхПорт систем узима погодности бежичних пуњења и шамара га на зид. Наравно, ту је редовна Ол 'опцију да Аппле плоча допуну од равне горње површине, али тада ћете бити пропуштате на 360 степени пиззазз. Цена овог фенси не долази јефтина ни са оба зида и базе монтиран опције кошта $ 200 сваки, плус $ 150 за обавезно ПоверСхуттле рукав и $ 10 унапред наручити накнаде. Сада, како лосе ти треба да покаже да је Јони Иве дизајниран __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__? Прескочите паузу да се сведок оверацтинг на свом најбољих.

Наставити читање ЛаунцхПорт бежично оптужбе иПад 2, инфицира кориснике са Глее (видео запис)

ЛаунцхПорт бежично оптужбе иПад 2, инфицира кориснике са Глее (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 08 Апр 2011 15:06:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор ЛаунцхПорт | Емаил тхис | Цомментс

Хеатхкит уради Комплет се враћају

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8LBwwEpDiqs/Heathkit-DIY-Kits-Are-Coming-Back:
донберриман пише ", ИЕЕЕ Тајмс извештава да Хеатхкит, фаблед комплети електронике компаније, се враћа у тај посао после две деценије паузе. Хеатхкит сајту каже да ће бити отпуштања Гаража Паркинг асистент комплет (просечна оцена-100) крајем септембра следи од стране Бежични базен монитор комплет радио аматере сетове. може доћи до краја године. " Надам се да за реал овог пута - никада нисам видела за продају ХЕРО комплета су обећали пре неколико година.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Смарт Бар из еАццесс комбинује __Б__47ф57д6ае0д8б8ф30е0544992ф9804е4__Е__ са традиционалним Нумпад за олд-сцхоол ентузијаста

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/08/smart-bar-from-eaccess-combines-gingerbread-with-traditional-num/:
Па, ви не видите често. Нови телефон назван Смарт Бар је постављен за продају у Јапану 22. септембра који комбинује ретро стил моноблок са модерном 3 инча осетљив на додир. Си неоспорно смо заинтригирани нумеричке тастатуре (за очигледних разлога), као и ВВГА дисплеј спорта задивљујући густина пиксела од 311ппи, иако Остатак спецификација су изразито световног. Телефон је произведен од стране Хуауеи и функције 800МХз Куалцомм МСМ7227 СоЦ, 512МБ РАМ меморије, камеру од 5 мегапиксела и __Б__47ф57д6ае0д8б8ф30е0544992ф9804е4__Е__. Ту је и подршка за 802.11н (који омогућава Тетхеринг до пет истовремених уређаји), Блуетоотх 2.1 и ИрДА. Поседује 3Г подршку на 2100 и 1700МХз спектара, заједно са три-банд 1900 / 1800 / 900МХз ГСМ могућности. Смарт Бару ће се продавати за око ¥ 29,800 ($ 385), где фанови бербе фузија може да изабере од црне, беле и браон варијанти.

Смарт Бар из еАццесс комбинује __Б__47ф57д6ае0д8б8ф30е0544992ф9804е4__Е__ са традиционалним Нумпад за олд-сцхоол ентузијаста првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 08 Оцт 2011 14:03:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Земља Дроид | извор еМобиле (преведена) | Емаил ову | Коментари

ВиевСониц напусти планове за Бокее погон ТВ-

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/08/viewsonic-abandons-plans-for-boxee-powered-tv/:
Можда сте се сумња да нешто није у после ВиевСониц није испунио своје обећао "почетком К2" датум брод за Бокее погон ТВ- га приказао на ЦЕС-у, а ти би коректно сумња ГигаОМ је сада извештава да ВиевСониц је заиста дитцхед. својих планове за уређај, очигледно због комбинације високих трошкова и недостатка интересовања за Смарт ТВ од купаца. То је још увек чува своје опције отворене за даље низ пут, међутим, уз напомену да ће "остати укључени у различите технологије и развој разматра их у будућности као они постану доступни."

ВиевСониц напусти планове за Бокее погон ТВ- првобитно се појавила на Енгадгет он Фри, 08 Апр 2011 14:24:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Елецтрониста | извор ГигаОМ | Емаил тхис | Цомментс

ИП адресе није довољно да ИД корисника

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/m-6wOX8ZmW8/IP-Addresses-Not-Enough-To-ID-Users:
пхаедрус5001, а његов први прихватио причу, указује на чланак Арс Тецхница из које је он Екцерптед комад од значаја за готово било ко са интернет конекцијом: "дељење датотека адвокат признао је ове недеље да ИП адресе се не идентификују неко оптужен размене материјал заштићен ауторским правима на мрежи да схватим ко је у ствари делила порнографски филм у центру овог случаја. адвокат Брет Гибс од Стил Хансмеиер ДОО, рекао је судија (ПДФ) он би морао да тражи сваки рачунар у домаћинству претплатника. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Нике да открије самоуправу Ципеле пертлања?

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dQnCr-Rb30A/Nike-to-Unveil-Self-Lacing-Shoes:
кТК-421к пише "Изгледа попут Ника најављује вечерас (8:30 ПМ ПСТ), који су коначно успели да створе себи ципеле увезивање са Повратак у будућност 2 ТецхЦрунцх извештавао о пријему позив Ника догађај који се одвија у. Лос Анђелесу данас, где Ника би објавити издање ваздуха Магс, само-увезивање ципеле које први пут је њихова појава у Повратак у будућност ИИ ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Амазон Алексиц У Калифорнији порезу на промет понуде

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6h-ZOQDFsh4/Amazon-Folds-In-California-Sales-Tax-Deal:
тхеодп пише "У указује на договор свих страна изгледа спреман да позове примирје, Сан Хозе Меркур Новости извештава да је Амазон.цом нуди да се повуче од свог референдума диск да укине порез онлине продају у замену за годину дана мораторијум на прикупљање пореза Према споразуму, Амазон би се сложили да почну прикупљање пореза из Калифорније становника у септембру 2012, осим ако Конгрес предузима акције по основу пореза на промет Интернету пре тога.. Развој долази дан након што уводник Њујорк тајмса поцепао Амазона над својим продају ' порез Додге '. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Мокие Марлинспике је решење за ССЛ-ЦА проблема

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/68YwTA4zRuc/Moxie-Marlinspikes-Solution-To-the-SSL-CA-Problem:
Тревелиан пише "У својој блацкхат Разговор о прошлости и будућности ССЛ (ИоуТубе видео) Мокие Марлинспике објашњава проблеме ССЛ данас и историју како је дошло до тако се он онда наставља не само да предложи решење, али. ИТ је реализован као:.... Конвергенција То ће вам омогућити да искључите све оне унтрустабле ЦА у вама претраживача и даље безбедно користи ХТТПС Она чак ради и са само-потписан сертификате Ви и даље треба да верују некоме, али не заувек као ЦА систем је "нотарима", која може да вас анонимно за њихов поглед на аутентичност сертификата можете базен нотарима за консензус, и. Адд / Ремове да их у сваком тренутку. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Питајте Сласхдот: Најбољи програми за научити из?

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-Ig33oPDkaA/Ask-Slashdot-Best-Programs-To-Learn-From:
Први пут прихватио подносилац цамСерво пише "Ја сам узео Ц + + класе на колеџу и ја сам играо око са неким скрипт језицима Сазнали смо основе о томе како направити. Ц + +-рад са малим програмима, али када видим велике пројекте отвореног кода, никад не знам где чак и почнете да покушавате да схватите како свој код ради. питам се да ли било ко од вас имате предлоге за неке лепе пројекте отвореног кода да погледате да би добили идеју о томе како програмирање функционише у стварном свету, тако да могу почети са давањем назад на ФОСС заједнице. " Где би почнете?

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ЕСПН-ов нови Сатурдаи Нигхт Фудбал договор укључује 3Д емисије, ВатцхЕСПН око

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/08/espns-new-monday-night-football-deal-includes-3d-broadcasts/:
Само неколико сати пре него што 2011 НФЛ сезоне почиње, ЕСПН и НБА најавио нови осам година продужење Сатурдаи Нигхт Фудбал који иде од 2014 до 2021 и пре свега да нас, укључује одредбе за 3Д емитовања права. Нови договор обухвата ставке из новог студија програмирања (почетак ове сезоне) на доступност игара на ВатцхЕСПН Мобиле Апп за Про Боул ми и даље неће гледати. Према ЛА Тимес, прицетаг за ЕСПН - пре него што је прошао на кабловски / сателитски компанија и на крају завршава на вашем рачуну у стопу повећа - око 1,9 милијарди долара по сезони, у поређењу са 1,1 милијарду долара раније. Иако ово би требало да помогне угуши идеје које ЕСПН-3Д може да буде осе након њеног уклањања из У-стих , лоша вест је још увек могао бити начин искључен, као што смо рекли 3Д емитује се очекивати када продужетак ступа на снагу у 2014. Нажалост, рано су 3Д усвојиоци вероватно користи за чекање, са мало раздвојене доступности форумом још увек у току за 2012, ово је само још један предмет да додате у свој календар.

Наставити читање ЕСПН нове Сатурдаи Нигхт Фудбал договор укључује 3Д емисије, ВатцхЕСПН око

ЕСПН-ов нови Сатурдаи Нигхт Фудбал договор укључује 3Д емисије, ВатцхЕСПН око првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 08 Апр 2011 11:05:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор ЕСПН | Емаил тхис | Цомментс

1970 Полароид СКС-70 фотоапарата Направите Повратак

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iW_BdjCoPFo/1970s-Polaroid-SX-70-Cameras-Make-a-Comeback:
цилонловер пише "Када је објављен у 1972, Полароид СКС-70, са својим преклопни СЛР дизајн, био је први светски Инстант СЛР То је такође био први фотоапарат који користи полароид тадашњи нови интегрални инстант филм који садржи све хемијске слојева. потребно да разоткрије, развијају, и исправите фотографије Пхотојојо сада нуди Лимитед Едитион Полароид СКС-70 камера које су сви били обновљени у стање, а саставни инстант филм је такође на располагању.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Фукусхима и Чернобил Сиде-би-Сиде

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/kRwbPNpJmo8/Fukushima-and-Chernobyl-Side-by-Side:
гбрумфиел пише "То је сада шест месеци од земљотреса и цунамија изазвала троструки краха на Фукушима Даиицхи нуклеарне електране Нови подаци из јапанске владе је сада омогућава ближе поређење последице од катастрофе са Чернобиљу.. Што се тиче ЦС -137, загађења од највећег значаја, Фукушима изгледа да о пето тако лоше као Чернобил Природа Невс је Гоогле Еартх Масх-Уп који вам омогућава да видите заједно две несреће. природе такође извештава да је хаос и бирократије. успорава се напори да се Истраживање кризе. " (Напомена:. Обиље постоји лево за Линук кориснике у тексту, али Гоогле Еартх плуг-ин је за Виндовс и Мац ОС Кс)

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.