четвъртък, 8 септември 2011 г.

Мари То није било: Фонд за отворено друштво Патенти 'Андроид кашичицу Миссес Означи

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/-7bgIQORK9o/:
nexus5

Као правни изазови против Андроид је порастао, мало гласови су порасле много брже од осталих. Један од њих је патента аналитичар Флоријан Милер, чији сајт ФОСС Патенти је забележио случајеве као што су Аппле против Самсунг (преко сличност __Б__ф72300ц3дц5е05е07бб70524887цдд39__Е__ да иПад) и Орацле против Гоогле-а (који иде после Андроид се за патент и кршење ауторских права). Његове поруке се често добијају тиражом, а често, он закључује да је Гоогле у грубим облику.

Данас, Милер је написао пост под називом "Схоцкер за Андроид ОЕМ: Гоогле документ предлаже давање Самсунг време на тржиште предност да се изгради Андроид" води уређајима ". У чланку је стечен прилично мало новинских написа и сада је један од најбољих прича о Тецхмеме , јер је наводно открила неке тамне тајне Андроид. Нажалост, ови открића нису ни нова, нити су посебно шокантно на првом месту.

У пост, Милер указује на документ од 397 Орацле против Гоогле-случај, који обухвата следеће пасуси (писани Гоогле запосленима):

  • Не развију на отвореном. Уместо тога, чине изворни код доступан након иновација је потпуно
  • Олово концепт уређаја: Дајте рани приступ софтверу партнерима који граде и дистрибуира средства за наше спецификације (тј., Моторола и Веризон). Они добијају не-уговорне време изласка на тржиште предност, а заузврат су поравнати на стандардни.

Милер даље каже да је "дефинитивно потврда онога што је раније био осумњичен: Андроид изворни код стабло" приватна грана ", а неки ОЕМ су увек више једнаки од других." Он и питања како је, с обзиром на чињеницу да је показала одређене ОЕМ фаворизовање у прошлости, било ко могао да верује да Гоогле неће давати неправедно фаворизовање према Сиеменс Мобилити, након што стекне компаније.

У свом посту, Милер признаје да тачка број један није ништа ново. Андроид је затворен развој већ је надугацко . Није тајна да је Гоогле само издања најновију верзију када је скоро спремна за јавност. Да, она досадити неки програмери и произвођачи да они не могу да приступе код као добија проверава (цуе Аппле фанови трче около са уплашити-цитира вичући: "Отвори!"). Али док Андроид није толико отворена као, рецимо, Мозилла Фирефок, и даље не опен соурце сваки пуштање на слободу. Па, осим за __Б__2815е498б71е465ц80е19де1еб264619__Е__ . Али, опет, то је све добро носи територије.

На делу два: олово уређајима, са које Гоогле даје рани приступ најновију верзију Андроид. Милер тврди:

Али документ сам горе показао отклања све сумње ко је оставио да Гоогле свакако има фаворита са одређеним Андроид ОЕМ, а ако ИМЦГ посао пролази кроз, она ће играти са само једним фаворита: своје пословање, наравно.

Ствар је, није било никакве сумње да је Гоогле "игра фаворите" са одређеним Андроид ОЕМ. Није учинила ово са Моторола Дроид, __Б__21ц8а1де2704де2048ц72аб3д6487е8д__Е__ (направљена од стране ХТЦ), Некус С (израдио Самсунг), а Моторола Ксоом. Андроид шеф Енди Рубин је отворено говорио о води уређај програма у

Няма коментари:

Публикуване на коментар