четвъртък, 8 септември 2011 г.

Једном чипу ДИММ стацк-интегрисана кола као што је херпес зостер за већу ефикасност ДРАМ меморија

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/08/single-chip-dimm-stacks-integrated-circuits-like-shingles-for-gr/:
Мобилни телефон екрани могу бити све већи , али воки скупља све остале компоненте рачунара се наставља несмањеном жестином. Инвенсас је добро свестан тога, и дошао до нове, више умре меморија која обећава да буде и мањи по величини и већег капацитета од постојећих ДРАМ . Зове кФД, то монтира интегрисана кола у "крупни налик конфигурацију" на врху један другога да постигне трик. Таква слагање повећава брзину уз смањење потрошње електричне енергије због много краће везе између РАМ-а умре него што се налазе у више чипова ДИММ . Наравно, меморија неће бити ничу у рачунарима у скорије време, али компанија ће бити показивање нове технологије на ИДФ- следеће недеље. Док чекате, има више РАМ читање у ПР после паузе.

Наставити читање на једном чипу ДИММ стацк-интегрисана кола као што је херпес зостер за већу ефикасност ДРАМ меморија

Једном чипу ДИММ стацк-интегрисана кола као што је херпес зостер за већу ефикасност ДРАМ меморија првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 08 Апр 2011 08:22:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Екстремни Технологија | извор Инвенсас | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар