четвъртък, 30 декември 2010 г.

Нова App Смеси Нова напитка с това, което

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/DSN1pdQOAFs/story01.htm:
Пикънс пише "Магията на нов апартамент, наречен" най-горния рафт "е, че, ако искате да се смесват нова напитка, ап мисли начина, по който повечето от нас направи - вместо да ходят, за да закупите от съставките, той ви показва как да се изгради нова напитка с съставки, с което разполагате? Усещане нерешителни? Нека горния рафт изберете произволна рецепта за вас. Можете да получите случайни питие от цялата база данни, определена категория, любими, резултатите от търсенето, или на кабинета алкохол. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




В Engadget Podcast, живеят в 16:45 EST!

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/30/the-engadget-podcast-live-at-4-45pm-est/:
Това е краят на годината, така че е време за момчетата да погледнем назад и да помислят върху ... О, които ние се шегувам, ние най-вероятно ще направи само по-скечове. Присъединете се към нас по-долу!

PS И не забравяйте, че Ustream е Android и iPhone клиенти , както и, ако сте навън и не можете да се присъедините към флаш базиран забавно-долу.

Продължавам четене на Engadget Podcast, живеят в 16:45 EST!

В Engadget Podcast, живеят в 16:45 EST! първоначално се появи на Engadget на Чет, 30 декември 2010 год. 16:15:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Какво може да Адвокат направя за отворен код?

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/REcMAGvwwMk/story01.htm:
zolltron пише "Имам един приятел, който отиде в юридическия факултет. Той наистина се ползват правото на интелектуална собственост, а той изглежда искрено съжаление, че той не е в крайна сметка като адвокат ПР. Но, това, което е направено е направено, и той няма да радикална промяна в кариерата траектории сега. Но, аз мисля, че той може да се интересуват от доброволчеството малко от времето си, ако не е интересен проект, който той може да получи след себе си. Computer хора винаги се опитвам да разбера как да бъдете по-активни с отворен код, дори ако няма да им пълно работно време. Така че, сега аз ви питам Slashdot, как може да си приятел използва своя опит, за да помогнат на проект с отворен код? "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Engadget най-големите истории на 2010 г.

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/30/engadgets-biggest-stories-of-2010/:

Това, което една година то е било! Тя ни кара да замаяни само при мисълта за него, така че ние направихме това, което правим най-добре: Ние направихме списък. Това бе година на значителни катаклизми в индустрията, с нови категории цъфтеж и широко разпространен остаряване задаващата се за всичко останало. И все пак, обичайните заподозрени като че ли се виновен за повечето от викове, с Apple, Google и Microsoft доминират в заглавията на вестниците. Следвайте заедно след почивката, докато вие преминавате през какво се е случило, за всеки случай, нали знаеш, просто се събуди от кома 365 дни. Или може би като списъци. Или да докосвате ретроспекции. Ние не се грижи, просто кликнете.

Продължавам четене Engadget-големият истории на 2010 г.

Engadget най-големите истории на 2010 г. Първоначално се появи на Engadget на Чет, 30 Декември, 2010 15:45:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Android троянски Намерени, се разпространява от китайските магазини App

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jRYzsZU0Cd4/story01.htm:
wiredmikey пише, че изследователи от Lookout Mobile са открили сложна троянски насочване Android устройства, които "казват, че мобилен зловреден софтуер е" Най-сложният Android зловреден софтуер сме виждали до момента, Geinimi е и първият зловреден софтуер Android в дивата природа, която показва ботнет- като възможности. След като зловреден софтуер е инсталиран на телефона на потребителя, те могат да получават команди от отдалечен сървър, които позволяват на собственика на този сървър за управление на телефона. " Това, което прави троянски различни от мобилен злонамерен софтуер най-"стандарт" е, че Geinimi се "присаждат" на преопаковани версии на законни приложения, главно игри, и се разпространява в трети страни, китайските пазари ап Android ... "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Как да се свържете и да се създаде новия си HDTV: всички кабели, съдържанието и калибриране трябва

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/30/how-to-connect-and-set-up-your-new-hdtv-all-the-cables-conten/:
Независимо дали сте като покривалото от от първия си HDTV или петата си има няколко лесно ненужните препятствия, с които може да ви попречи да се възползват, че чисто нов дисплей в най-добрия. Сега, с нов интернет свързани телевизори и 3DTVs в сместа, има дори повече, за да помисли, но ние ще ви преведе през минно поле от измислят как да кука, че новата телевизия, какво да го свържете към и дори хвърли в няколко предложения за това къде да намерите нещата, които обичат да гледат най-много.

Продължавам четене Как да се свържете и да се създаде новия си HDTV: всички кабели, съдържанието и калибриране трябва

Как да се свържете и да се създаде новия си HDTV: всички кабели, съдържанието и калибриране трябва първоначално се появи на Engadget на Чет, 30 12 2010 15:18:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

HTC HD2 стане стабилен състав Android изграждане на вътрешна памет

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/30/htc-hd2-gets-a-stable-stock-android-build-for-internal-storage/:
Текущи Android на HTC е вековна HD2 е стара шапка - но в исторически план, които сте трябваше да го изкарвам микроб съхранение, което не е оптимално положение за операционната система, която да се надяваме да използвате като първичен. Сега най-накрая получи това, което изглежда е първото решение, което ви позволява да падне с почти състав версия на Android на вътрешната памет на HD2 на NAND, освобождавайки външна памет за обичайната си колекция от семейни снимки, showtunes и PowerPoint презентации, останали от си WinMo 6,5 дни. Така че не се съмнявам, че тази рана е малко рисковано - особено като се има предвид нивото на херкулесовски усилия хакер, които влязоха в реализирането му - но ако имаш един HD2 разположени наоколо, че се нуждае от нов живот, може би да струва един изстрел.

[Благодаря на всички, който е изпратил това]

HTC HD2 стане стабилен състав Android изграждане на вътрешна памет първоначално се появи на Engadget на Чет, 30 Дек 2010 14:40:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник XDA-фирми | Изпрати | Коментари

VoIP сега Технически незаконно в Китай

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/exw_lXOWlYo/story01.htm:
ironfrost пише "Едно неотдавнашно решение на китайското министерство на промишлеността и информационните технологии (MIIT) е обявил, че VoIP услугите са незаконни, с изключение на тези, управлявани от държавни телекомуникационни оператори China Telecom и China Unicom. Според статията," решението се очаква да направи Skype, UUCall и други подобни услуги не са достъпни в Китай ", и е широко разглежда като начин за защита на печалбите на традиционните телекомуникационни оператори. Ето една по-задълбочена история на китайски (Google Translate версия)."

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Пиле базирани камера стабилизация по-ефективен от човешка глава монтиране (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/30/chicken-based-camera-stabilization-more-effective-than-the-human/:
Както сте несъмнено добре знаете, на кокошките vestibulo-очни рефлекс и поглед стабилизиране функция (Google го!) Е високо развити, което прави само нещо за steadying вашата камера. Разбира се, че се нуждаете от живи домашни птици, една малка камера, нещо като ластик, и на търпение и умение да се сприятеляват с петел и го доведа до вашия филм издънки. Вие вече сте виждали лоялни Engadget читателя новоизлюпен опити за Пиле Powered Steadicam [TM], но можете да бъдете сигурни, че тази птица притурка (стена) е в постоянно развитие. Разгледайте нашият приятел видео Еремия след почивката, за да видите сравнение между снимки петел камера, ръчен камера и един вид просто закъсал главата Еремия.

Продължавам четене Пиле-базирани камера стабилизация по-ефективен от човешка глава монтиране (видео)

Пиле базирани камера стабилизация по-ефективен от човешка глава монтиране (видео) първоначално се появи на Engadget на Чет, 30 декември 2010 г. 14:16:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Израстването на онази: Влад Савов

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/30/growing-up-geek-vlad-savov/:
Добре дошли в Израстването на онази , с нова функция, когато можем да погледнем назад към нашата младеж и разказват за израстването да бъде спецове, че сме ние. Тази седмица ние имаме свой собствен редактор, Влад Савов .

Да, аз израснах в монохромните нацията на България. Като онази започва отида, аз се съмнявам някой да излезе с по-малко вероятно един от който е роден в село в югозападния ъгъл на страната известен повече за своите спортни и кулинарни износ, отколкото каквато и да е технически умения. Това не означава, че България е блато технологии, но това е нещо като място, където прекара повече време в четене за джаджи, отколкото в действителност ги използват. За щастие за мен, майка ми работи в местен клуб компютъра, когато ярки днешната младеж ще се съберат за използване Правец машини - фино изработени български Apple II KIRFs - и това е място, че неизбежно ще се оттеглите, след като старателно строга учебен ден. Това е друго нещо, за израстването в бившия комунистически блок: образование е интензивно и строго, въпреки че не трябва да позволим това да се обърна rebelliously яка на снимката по-горе глупак ти, аз бях лудо влюбена в образованието си (както всеки истински маниак на тема трябва да се). Някъде между това момче натискане бутони и падането флопи дискети за забавление и текущата Лондон циник изпомпване копие за Engadget по време на американската нощна смяна, животът ми се е случило.

Продължавам четене Израстването на онази: Влад Савов

Израстването на онази: Влад Савов първоначално се появи на Engadget на Чет, 30 Декември 2010 година 13:25:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

първо GLONASS Русия телефона за "iPhone 4 конкурент," с изключение на не съвсем (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/30/russias-first-glonass-phone-an-iphone-4-competitor-except-no/:
Както разказва историята, Русия базирани AFK Sistema Дъщерното дружество на Sitronics (заедно с "Qualcomm САЩ и Китай ZTE) са създали първия смартфон да използват ГЛОНАСС - по-специално един с ГЛОНАСС 90nm GPS-чип. Той е бил наречен, в толкова много думи, "руските отговор на iPhone 4" от правомощия, които да бъдат, и без да се важни детайли, като платформа и характеристики, ние знаем, официално телефонът ще се продава на руски по някое време през март за 10 990 рубли (около $ 360 в САЩ).

За други подробности за устройството, ние се стремим по-неофициални (и следователно не е 100 процента потвърдено) източници, като особено добри връзки Елдар Муртазин. Според него, ние не търсим на ZTE A918 модел, аналогов на A916 с Android 2.1, 3.2-инчов QVGA екран, FM радио и 2-мегапикселова камера - да, едва ли един iPhone 4 конкурент, ако попиташ нас. Тази версия се предполага, че стартирането на МТС за 7500 рубли ($ 246), което означава, че ГЛОНАСС оборудвани еквивалент е 3490 рубли ($ 114) за маркиране. И съобщение на март? Очевидно в ограничени количества, с масово производство, които не попадат до втората половина на 2011 година. За съжаление, ние не сме, че това one'll се направи външен вид на CES за по-нататъшна проверка. Вижте видеото след почивката за камео на устройството, с участието на Путин, руският милиардер (и ръководител на AFK Sistema) Владимир Yevtushenkov, и заместник министър-председател Сергей Иванов.

Продължавам четене първата GLONASS Русия телефона за "iPhone 4 конкурент," с изключение на не съвсем (видео)

първо GLONASS Русия телефона за "iPhone 4 конкурент," с изключение на не съвсем (видео) първоначално се появи на Engadget на Чет, 30 Декември 2010 година 13:52:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink AppleInsider.ru , Bloomberg | източник Москва Новини , NTV.ru | Изпрати | Коментари

Най-очакваните технологични продукти на 2011 г.

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yTGgcp7tmzc/story01.htm:
adeelarshad82 пише "2011 г. е точно зад ъгъла, а с новата година идва очаквания. базата на свръх и наскоро обяви, PCMag поставени заедно списък от дванадесет най-очакваните технологични продукти на 2011 година. Някои от тях са нови, както и технологии за преодоляване Wi- Fi, PowerLine и Ethernet или 3D камери, които ще ви позволи да създавате съдържание за 3D телевизора. Други просто ще пренесе от това, което очаква през 2010 г., но никога не се случва като iPhone в мрежата Verizon или телефони с двуядрените процесори. "

Прочетете повече за тази история at Slashdot.




Skype за IPhone сега прави видео разговори

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9kBQ2vNlZ2Y/story01.htm:
tekgoblin пише "Днес Skype пусна актуализация, която позволява на iPhone на потребителите да провеждат видео разговори от техните устройство. Имаше слухове, че тази актуализация е в процес на разработка, а сега те са направени факт. Така че, е сривът на Skype от друга страна ден на този вътрешен актуализация? Може би. Но Skype се е доказал като един от най-важните средства за комуникация в света и сега е станал още по-добре. "

Прочетете повече за тази история at Slashdot.