четвъртък, 30 декември 2010 г.

Wii лаптоп моден канавки на диска, получава ултра преносим (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/29/wii-laptop-mod-ditches-the-disc-gets-ultra-portable-video/:
В известен Бен Heckendorn подготвена първата Wii лаптоп на зареждане на пътя обратно през 2007 г. , но след това, на Модерен общност като цяло е далеч трудещите се за начините за неговото подобряване. ShockSlayer, член в продължение на Министерството на отбраната Ретро, е постигнала точно това, като му предвидимо озаглавен Wii лаптоп разчита на 7-инчов LCD дисплей, интегрирана бар сензор, няколко polycases и вградени високоговорители. Едва ли има нещо тук, че не могат да бъдат намерени в местния Radio Shack, с изключение на SunDriver - този продукт му дава възможност да се отърве от устройството, DVD и инсталиране на SATA твърд диск в него. От там, изгори си Wii игра дискове и натоварени ги всички вътре, което прави цялата работа допълнителни мобилни устройства. О, и не сме се спомене, че това е, задвижвани от акумулаторни батерии? Тъй е то. Marvel в завършен устройство във видеото след почивката.

Продължавам четене Wii лаптоп моден канавки на диска, получава ултра преносим (видео)

Wii лаптоп моден канавки на диска, получава ултра преносим (видео) първоначално се появи на Engadget на Сря, 29-ти декември 2010 17:42:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Technabob | източник Министерството на отбраната Ретро | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар