четвъртък, 30 декември 2010 г.

Хранене състав продава милиони, Barnes & Noble най-продавания продукт на всички времена

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/30/nook-lineup-sells-millions-barnes-and-nobles-best-selling-produc/:
Не мислех, че Барнс & Noble е само да позволя на Amazon почива на " неясни етапи продажби "лаврите си, нали? Ветеранът книжарница наскоро обяви, че линия за хранене - 3G, WiFi и нов цвят за хранене комбинирани - е станал "най-големия бестселър на компанията някога в своята близо 40-годишна история." Това е по-голям от & Noble на продажбите Барнс (забележка: не световните продажби) на Шифърът на Леонардо или към някоя от романи Хари Потър. За съжаление, не можем да кажем точно колко много това е, както прессъобщението само обявява "милиони" се продава. A B & N представител говорихме с нас каза, че вероятно не се уточняват в бъдеще и не иска да има вероятност от прекъсване на продажбите на отделен модел.

Други известни factoids включва времето за хранене цвят като на компанията "номер едно продават подарък на ваканционния сезон" и близо един милион "книги за хранене" изтеглени на Рождество Христово. Всъщност, в момента компанията продава повече цифрови книги, отколкото го прави физически книги над BN.com (т.е. без да се включват книги, продавани в тухла и хоросан магазини). Желая имахме някои трудни цифри, но ей, ако има такава компания ще кайма думи в търговско съобщение, че може и да е компания книга, нали? Прес съобщение след почивката.

Продължавам четене хранене състав продава милиони, Barnes & Noble е най-продаваният продукт на всички времена

Хранене състав продава милиони, Barnes & Noble най-продавания продукт на всички времена първоначално се появи на Engadget на Чет, 30 12 2010 13:01:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар