четвъртък, 30 декември 2010 г.

HTC Scribe се превръща в запазена марка стружки САЩ, може да е таблетка

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/30/htc-scribe-turns-up-in-us-trademark-filings-could-be-a-tablet/:
Това е публична тайна в този момент, че HTC е почти със сигурност работа на един или повече таблетки за въвеждане през 2011 г. - и с гиганти като Samsung , Motorola и LG всички игри (или за да играе на играта), наистина, как не? те биха могли да PocketNow има открити много пресни търговска марка подаване със САЩ ПЗ - подадена миналата неделя - за "HTC Scribe", описана като "безжично устройство, а именно, таблет компютър." Не се получава много по-постоянно от това. Разбира се, компаниите файл за марки, които в крайна сметка те не стигат до използване през цялото време - от тяхна гледна точка, е по-добре да стреля първи и да задават въпроси по-късно - така че това не е шлем потапям, но когато мисля за това, Scribe в действителност може да бъде страхотно име за малко с клетъчна таблетка. Единственият въпрос е, ще отидем, за да видите тези неща през следващата седмица на CES или през февруари на MWC ?

HTC Scribe превръща в стружки запазените марки за САЩ, може да е таблетка първоначално се появи на Engadget на Чет, 30 декември 2010 г. 11:35:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink PocketNow | източник USPTO | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар