четвъртък, 30 декември 2010 г.

Gresso classies се на IPAD с 18k злато лого и древни случай дърво

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/29/gresso-classies-up-the-ipad-with-18k-gold-logo-and-ancient-wood/:
Ние ще открито да признае никога не знаеше какво Африка Blackwood едва Gresso започнаха да прилагат неща, които да развива своите изключително луксозна модове мобилен телефон , но сега не мога да си представя нов продукт от руската компания, без на 200 години дървен материал извършване на външен вид. И разбира се, на IPAD Gresso на задната част е съставен почти изцяло от melanoxylon Dalbergia, разбити само чрез въвеждането на 18-каратово злато логото на Apple. Странно е, независимо от неговите съставни материали, екстравагантни, този дизайн е много сдържан, смея казваме, елегантен, афера. Той ще се продава в навечерието на Нова година по време на внезапна цена, но знаеш ли какво казват: ако трябва да поиска или се налага да работите за един живот, най-вероятно няма да си го позволят.

Gresso classies се на IPAD с 18k злато лого и древни случай дървесина първоначално се появи на Engadget на Сря, 29-ти декември 2010 год. 18:39:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Phone Arena | източник Gresso | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар