четвъртък, 30 декември 2010 г.

Великобритания и френски превозвачи работят на клетъчно покритие за тунела под Ламанша, имат за цел да завърши до 2012 г. олимпийски игри

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/30/uk-and-french-carriers-working-on-cellular-coverage-for-channel/:
Ако живеете в един град като технофил Тайпе, ще се радват подземни 4G за дълго време насам, но в Лондон правилото е, че трябва да наддават сбогом на мобилния ви връзка, когато се гмурне в тунела. В града кмет е била активна в насърчаването (принуждавайки?) основните британски превозвачи да инсталират необходимото оборудване да осигури покритие на тръбата, и сега сме научили, че амбицията е опъната извън страната граничи с, както добре. "Дейли Телеграф" съобщава, че Vodafone, O2, всичко навсякъде, и трима представители на Великобритания, заедно с Orange, SFR и Bouygues от Франция се споразумяха да поделят разходите за пускането заедно от £ 20 млн. евро ($ 30,8 метра) проект за извършване на клетъчните покритие е възможно, докато пътуване из 31,4 мили на тунела под Ламанша между двете страни. Целта е да се неща и се изпълняват от Олимпийските игри през 2012 г., въпреки че ние не посочва до каква скорост тези безжичен трансфер на данни ще достигне. И все пак, като някои барове е по-добре от нищо, нали?

Великобритания и френски превозвачи работят на клетъчно покритие за тунела под Ламанша, имат за цел да завърши до 2012 г. Олимпийските игри първоначално се появи на Engadget на Чет, 30 декември, 2010 06:42:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink T3 | източник "Дейли Телеграф" | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар