четвъртък, 30 декември 2010 г.

виртуализация LucidLogix технологии дава възможност на AMD и NVIDIA графични процесори да играе заедно с Sandy Bridge

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/30/lucidlogix-virtualization-tech-enables-amd-and-nvidia-gpus-to-pl/:
Това е baaack. Свирихме над половин година, без да изслуша надникнем от черна магия създателите LucidLogix , но тук, на прага на CES 2011, компанията отново се появи точно навреме, за да се вози на coattails на предстоящите Intel Sandy Bridge платформа. Санди се очаква да поеме CES, когато компаниите започват да се въведат нови компютри само за няколко дни, и благодарение на Lucid е софтуер за виртуализация, ние няма да се учудя, ако няколко се сервират с NVIDIA и AMD графични процесори. Това тук технология позволява двете да играят добре, правейки странни фантазия за използване на мулти-GPU, от различни производители настройка в реалност. DirectX 11 се подкрепя, като единствената реална изискване е да "свърже на екрана директно на Sandy показване на дънната платка мост изход." Ще се приемат по-отблизо на миротворец, след като ние земя във Вегас, но за сега, давай напред и да се подготвите за бета версия на "художествено произведение" - това ще удари по някое време през следващия месец.

Продължавам четене LucidLogix виртуализация технологии дава възможност на AMD и NVIDIA графични процесори да играе заедно с Sandy Bridge

виртуализация LucidLogix технологии дава възможност на AMD и NVIDIA графични процесори да играе заедно с Sandy Bridge първоначално се появи на Engadget на Чет, 30 12 2010 08:59:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар