събота, 9 април 2011 г.

Виндовс 8 Рани Изградити савети у компанији Аппле, УебОС Конкурент - ЕВеек

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Zbjp5U2y5BQ/Windows-8-Early-Build-Hints-At-Apple-WebOS-Competitor---EWeek:
Мицрософтов следећи Виндовс би могао да буде цросс-платформа ОС у стилу Аппле ИОС или Хевлетт-Пацкард вебОС, ако је требало рано гради треба да се верује ... "Блогери Рафаел Ривера и Павла Тхурротт, у низу априла постове на Ривера у Виндовс блогу, описао различите карактеристике онога што они тврде је рано изгради Виндовс 8: Канцеларија стилу траци интегрисан у Виндовс Екплорер-а, у комплету са алатима за прегледање библиотеке, манипулишући сликама и управљање диск средстава; откључавање екрана који харкенс на стил дизајна "метро" већ присутне у Виндовс Телефон 7; '. савремени читалац "" импресивно "кориснички интерфејс и уграђени у ПДФ читач они називају "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Аутономне Једрење робот да очисти просипања нафте

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5ecw84jYO2s/An-Autonomous-Sailing-Robot-To-Clean-Up-Oil-Spills:
рДоугласс пише "Протеи је ниске цене, опен соурце нафте прикупљање робота који самостално уз ветар једра, пресретање уље схеенс иде низ ветар те гомиле потиче, отвореног кода хардвер, заједнички развијен пројекат могао спречити трагедије наредних изливања нафте.. ​​Даље , то је најбољи пример онога што људи могу да заједно раде када сарађују, заједнички рад на истраживању и развоју, пројектовање и финансирање. Лиценцирано под Опен Соурце Хардвер (ОСХВ) лиценца гарантује да што више људи у свим деловима света ће имати користи од овог труда могуће. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Фоурскуаре жели да помогне Гоогле-запослени добијају Масивна Цоунтерофферс, Превише

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ga5knYHTKqM/:
Арраи

уСоло Девизни Медиа плејер преглед

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/09/usolo-fx-media-player-review/:
Ово је слика дигиталних медија плејера. Он не баш личи на иПод, али, зар не? Нема наговештаја Зуне ни овде, ми не мислимо. У ствари, то изгледа доста као ЦДЈ јединице, и то је разлог: то делује као јединица физички медијум који воле дигитални диск џокеј, али без 5-инчни отвор на предњој страни. Уместо тога, он има УСБ и СД портове на врху. Ако сте ДЈ, можда упознати са остатком: крећете фасцикли да бисте пронашли песму, то штап са јог точкић, и мешати га. ДЈ-тецх, који је почео са радом у САД само прошле године, девизни уСоло као свој главни јединица - да ли га упоредити са својим конкуренцију гигантима као што су Пионеер и Нумарк? Читајте даље да бисте сазнали!

Наставити читање уСоло девизне Медија плејер преглед

уСоло Девизни Медиа плејер мишљење првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 09 Апр 2011 12:12:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ДЈ-тецх уСоло девизна | Емаил тхис | Цомментс

Јабука 3Г истрагу о неким питањима Веризон иПад 2с, софтвер поправити ускоро очекује

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/09/apple-investigating-3g-issues-on-some-verizon-ipad-2s-software/:
Имате проблема са Хоокинг свој иПад 2 за 3Г мреже Веризон? Испоставило се да нисте сами, и на срећу, Аппле свестан тога. У изјави за Алл Тхингс Дигитал, Цупертино рекао је да је истражни ово ЦДМА везом Како преноси "мали број иПад 2 клијената", а реч је да је софтверска закрпа ће бити доступна ускоро. До тада, лични ХотСпот је ваш пријатељ, или сте само могли позајмити неки мобилни ВиФи од стварних пријатеља - протип: осмех иде дуг пут.

Јабука 3Г истрагу о неким питањима Веризон иПад 2с, софтвер поправити ускоро очекује првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 09 Апр 2011 14:21:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ЦНЕТ | Соурце Алл Тхингс Дигитал | Емаил тхис | Цомментс

Спринт Радар Имагинг система провирује унутар зидова, подова за откривање бомби, Телл-Тале срца

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/09/sprint-radar-imaging-system-peeps-inside-walls-floors-to-detect/:
Назад у 2005, ми смо известили су мало нешто што се зове Призма 200 , који је омогућио свом носиоцу да суштински види шта људи раде на другу страну зида. Од тада, ми смо видели доста уређаја који поседује исте тврдње , али то није било све до недавно да је одлука о Присм 200 креирали уређај који може да види ствари унутар тих зидова. Тражите нешто што личи на стару пробијање сат школе, Цамбридге Цонсултантс спринта у зиду Радар снимања систем пружа 3Д рендеринге ставки уграђен у зидове, подове, па чак и плафона. Где су постојећи рендген система захтева приступ на обе стране зида, Спринт Радар за подешавање омогућава корисницима да виде шта се дешава унутра без два приступа. Као што можете замислити, Цамбридге је гура ову ствар, као безбедносни алат, који омогућава откривање бомби, дрога, мртвих тела - знате, уобичајена лош момак ствари. Спринт је тренутно у процесу тестирања. Пуна ПР после паузе.

Наставити читање Спринт Радар Имагинг система провирује унутар зидова, подова за откривање бомби, Телл-Тале срца

Спринт Радар Имагинг система провирује унутар зидова, подова за откривање бомби, Телл-Тале срца првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 09 Апр 2011 13:17:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Кембриџ консултанти | Емаил тхис | Цомментс

Тојота Приноси Аппле Преко јаилброкен телефони

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/q-Xwv9UryEk/Toyota-Yields-To-Apple-Over-Jailbroken-Phones:
заккие пише "Тоиота је попустио притисцима из Аппле-а извукао прилагођене теме за иПхоне јаилброкен Према МодМии.цом оснивача Кајл Метјуз, представник Агенције огласа Тоиота Тојота је рекао да је на Аппле захтеву да би се" одржава своје добре односе са. јабука, и износио је директан напад од стране Аппле иПхоне на јаилброкен ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


СОНИ открива цене и величине на "Гоогле-ТВ-у?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Изгледа да је неко унутар компаније, или нисте задовољни са својим платама и желе да поквари изненађење које је компанија припремила за уторак 12. октобра, или заиста имају нагон прошло. Зашто? Јер не само да су процуреле информације (које ми не знамо да ли је то реално) о могућим величинама у којима Гоогле ће телевизор, али и имена су се појавили који би се позвао модели у питању.

Њихова имена су: НСКС-24ГТ1 24 инча, НСКС-32ГТ1 31 инча, НСКС-40-инчни 40ГТ1 НСКС-46ГТ1, (ви претпоставили) од 46 инча. А ипак, и ризик да њихове цене би укупно између 1.300, 1.400 и $ 1.900.

Радознала детаљ: Ако је то тачно, најјефтинији Гоогле телевизора ће бити још скупљи (300 долара) да 32-инчни модел скупљи од Сони је људи у свом каталогу.

Страшан дугме

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/oTNpa4E7brw/The-Awesome-Button:
Анонимни читалац пише "Страшан хардвера пијук који показује како се лако УСБ базиране Хуман Интерфаце Девицес (на пример, тастатура и мишева), могу да се креирају помоћу Ардуино софтверског окружења." Веома лепо пројекат заснован на Теенси УСБ-плочица. Подсећа ме на даска за хлеб електронике пројекте мој тата се користи за рад са мном пре много година. "Одличан провод за младе и старе", можете рећи.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Гоогле Еартх Укључи Гоогле-Дееп Сеа

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6OAV16QyM5U/Google-Earth-To-Include-Google-Deep-Sea:
микејук пише "Можда сте чули свасхбуцклинг авантуре које се предузимају од стране Вирџин океанска - посета на дно најдубљих делова океана у свету као Сир Ричард Бренсон изјавио је лансирање Богородице океане, више мушкараца су. на Месец него се праве ниже од 20.000 метара као. док све буде текло по плану, сви би требало да буде у могућности да искусе виртуелни пут на дну океана, захваљујући Гоогле Земље. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Зашто Британци Геекс не може да поднесе Да бисте потражили поклоњеном коњу у уста

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/2ucqcANEwPc/:
Арраи

Фејсбук Коментари: Шта је Еаси није увек у праву

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/fQ1iIGKF1o8/:
Арраи

ПаиПал је да постану Модрице Од Фацебоок и трга

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/KEGjlwytyUM/:
Арраи

Вознијак: Ја бих размишљају о повратку Аппле

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/EGoEIiHc4CY/Wozniak-I-Would-Consider-Returning-To-Apple:
Гоогле85 пише "Стив Вознијак изјавио је да ће размотрити повратак у активну улогу у компанији Аппле, компанија је један од оснивача, а верује потрошачке електронике гиганта могла да буде много отворенији него што јесте."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Спринт Заједнички Динара бренда спада у каучу јастуци, замењен Виргин Мобиле Иза разговор

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/09/sprints-common-cents-brand-falls-into-the-sofa-cushions-replac/:
Спринт Заједнички Динара бренда спада у каучу јастуци, замењен Виргин Мобиле Иза разговор
То је био неки ... радознао времена. Дана 6. маја прошле године Спринт нови дечак играчку Виргин Мобиле је најавио Иза Разговор припејд пакета. Затим, само недељу дана касније, Спринт је покренула сопствени, посебан припејд пакета, Заједничка центи . Иза Разговор је почео на $ 25 месечно за 300 минута, док је Динара Заједнички $ .07 по минуту, све контакт бесплатно. Ове две последње је сада умире далеко, никада није на хватање без обзира шта мора да се каже је прилично допадљив име. То је корисници се сврстава у Девице паиЛо шеме, док Иза Разговор ће преузети киоска и маркетинг путеве тренутно окупирана заједничким центи. Ту, са крпом-ознака групе података феатурепхонес и планове, она ће наставити борбу против зла ТрацФоне царства.

Спринт Заједнички Динара бренда спада у каучу јастуци, замењен Виргин Мобиле Иза Разговор првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 09 Апр 2011 10:46:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ФиерцеВирелесс | Емаил тхис | Цомментс

Нови бензински мотор прототип потраживања 3Кс Тренутна ефикасност мотора

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jSU-svTYjNU/-New-Gasoline-Engine-Prototype-Claims-3X-Current-Engine-Efficiency:
ерфнет пише "сјајне нове високе ефикасности бензински мотор прототип нема хладњак, нема клипова, без вентила, нема преноса, нема течности (осим за гориво) На први поглед има неколико сличности са Ванкел мотором, али. је напреднији мотор је само погодна за хибридни електрична возила, али то је у реду ефикасност они тврде:. је преко 3к данашњим бензинским моторима производе програмере, тим на Мицхиган Стате Университи, надам се да овај мотор на.. тржишту у наредне две / три године. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.