събота, 9 април 2011 г.

Преузмите ДАРПА под-СИМ лов, тренирати своје Помоћ АЦТУВ аутомат

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/08/download-darpas-sub-hunting-sim-help-train-its-actuv-automaton/:
ДАРПА дабблес у свим питању одбране трутова, а није ни странац Захваљујући мудрости маса да помогну развој војне машинерије сутрашњице. најновији програм агенције да идем цровдсоурцинг траса је анти-подморнички рат Континуирано стаза Беспилотне пловила (АЦТУВ), и жели да помогне развој софтвера који ће контролу ствар. ДАРПА је позајмио мало Соналистс борбене симулације игре Дангероус Ватерс да створи АЦТУВ тактике симулатор, где играчи комплетна мисија за праћење мета под док пролазите кроз и око комерцијални океан саобраћај. Да-да се капетани затим може да изабере да поднесу своје стратегије и игре податке на ДАРПА за употребу у подупирање се стратешки подморница потрази аутономне сеабот софтвера. Хит извор линк за бесплатно преузимање и зароните у под-лов акцију.

Преузмите ДАРПА под-СИМ лов, тренирати своје Помоћ АЦТУВ аутомат првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 08 Јан 2011 23:47:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Региструј се | Соурце ДАРПА | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар