събота, 9 април 2011 г.

Спринт Радар Имагинг система провирује унутар зидова, подова за откривање бомби, Телл-Тале срца

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/09/sprint-radar-imaging-system-peeps-inside-walls-floors-to-detect/:
Назад у 2005, ми смо известили су мало нешто што се зове Призма 200 , који је омогућио свом носиоцу да суштински види шта људи раде на другу страну зида. Од тада, ми смо видели доста уређаја који поседује исте тврдње , али то није било све до недавно да је одлука о Присм 200 креирали уређај који може да види ствари унутар тих зидова. Тражите нешто што личи на стару пробијање сат школе, Цамбридге Цонсултантс спринта у зиду Радар снимања систем пружа 3Д рендеринге ставки уграђен у зидове, подове, па чак и плафона. Где су постојећи рендген система захтева приступ на обе стране зида, Спринт Радар за подешавање омогућава корисницима да виде шта се дешава унутра без два приступа. Као што можете замислити, Цамбридге је гура ову ствар, као безбедносни алат, који омогућава откривање бомби, дрога, мртвих тела - знате, уобичајена лош момак ствари. Спринт је тренутно у процесу тестирања. Пуна ПР после паузе.

Наставити читање Спринт Радар Имагинг система провирује унутар зидова, подова за откривање бомби, Телл-Тале срца

Спринт Радар Имагинг система провирује унутар зидова, подова за откривање бомби, Телл-Тале срца првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 09 Апр 2011 13:17:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Кембриџ консултанти | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар