събота, 9 април 2011 г.

УС ДОЈ одобрава Гоогле стицања УИО, али не и без одредбе

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/08/us-doj-approves-googles-acquisition-of-ita-but-not-without-sti/:
Влада Сједињених Држава може бити распуштена за сутра, али свакако је брига једног последњи део посла пре одласка у искључивања: ова. Ако Сетићете Гоогле је објавио своје намере да стекне УИО за $ 700 милиона долара у јулу прошле године, а како смо у крстарење почетка лета путовања америчких сезоне, сви сигнали су покрету. Данас, Министарство правде САД одобрио Гоогле захтева да се крене напред са куповину, али уместо да цео Травел Сеарцх тржиште под своје окриље, ел Гоог ће то морати да натуцање концесија како би добили право потписа. За почетак, тражи монолит ће омогућити УИО постојећи клијент договори да се прошири на 2016, а обавестићемо и садашњим и новим корисницима лиценцу УИО КПКС софтвер на "фер, разуман и недискриминаторски смислу." Нико не каже када је интеграција ће бити потпуна (или почетак, за то питање), али смо очајно жељни да виде како кајаку и Бинг путовања реагују после овог покреће озбиљно. Снага на претраживачима, као што су били.

УС ДОЈ одобрава Гоогле стицања УИО, али не и без одредбе првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 08 Јан 2011 17:06:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ПЦМаг | Соурце Званични Гоогле блог , Министарство правде САД | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар