събота, 9 април 2011 г.

ИБМ-у показује 155ГХз графин транзистора у име ДАРПА истраживања

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/08/ibm-shows-off-155ghz-graphene-transistor-in-the-name-of-darpa-re/:
ИБМ би бити опрезан о нудио своје графин као силикон убица АА, али да није престао са производњом гура све брже графин транзистора. Уз недавне демонстрације на 155ГХз графин транзистор, фирма је успешно превазишле своје претходне рекорд-поставка напоре , која је производила одсечених фреквенцију 100ГХз. Шта више, ствар је, такође ИБМ-ов најмањи до сада, са врата дужине 40 нанометара, што је 200 нанометара мање од 100ГХз итерације. Овај мањи, бржи транзистора је направљен као део ДАРПА истраживачког пројекта који има за циљ да развије високе перформансе РФ (радио фреквенција) транзистора. Дакле, не, ми вероватно неће бити видети ствари у нашим рачунарима у скорије време, али изгледа да су могли бити у праву код куће у рату машина будућности.

ИБМ-у показује 155ГХз графин транзистора у име ДАРПА истраживања првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 08 Јан 2011 20:16:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Цомпутерворлд | Соурце природа | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар