събота, 9 април 2011 г.

Гоогле андроид припрема за корпоративне разговор, додаје нове енкрипцију и безбедносне мере

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/09/google-preps-android-for-its-corporate-interview-adds-new-encry/:
Са преко 300.000 уређаја активиран дневно, андроид с јасно пуца на све цилиндре са становишта потрошача, али је много као што је познато Цхеез-То је точак, неки би рекли да је оперативни систем није сасвим довољно зрео за нескривеним предузеће користи. Бити сама корпорација, ел Гоог је очигледно био напорно раде нон-стоп да то промене, и то је узимање од три главне кораке данас. Ажурирана верзија свог Гоогле Аппс-уређаја политике омогућава запосленима да обезбеди изгубљен или украден Андроид 2.2 + апарат тако да је лоцирања на мапи, звони телефон, и ресетовање уређаја ПИН или лозинку даљински преко новог Моји уређаји сајту. Поред тога, администратори Аппс сада имају опцију у контролном панелу да "енкриптује податке на уређају", која ће сада укључују захтевају кодиран за складиштење на Андроид 3,0 таблете. Коначно, Гоогле Аппс за проналажење делује као врста интерне блацкбоок, омогућавајући корисницима да лако прегледати преко колега и контактирајте их преко једне или другом облику. Па ... запослио?

Гоогле андроид припрема за корпоративне разговор, додаје нове шифровање и безбедносне мере првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 09 Апр 2011 02:54:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Инкуирер , Гоогле Аппс (1) , (2) | Соурце Званични Гоогле Ентерприсе блог | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар