събота, 9 април 2011 г.

Аурасма'с АР иПхоне апп да се окрену свакодневним објеката у мултимедијалне окидача

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/09/aurasmas-ar-iphone-app-to-turn-everyday-objects-into-multimedia/:
видели смо Измењена реалност урадили оно што изгледа као милион различитих начина, али ми никада видели баш овако. Нев Иорк Тимес је у среду на предстојећем иПхоне апп зове Аурасма која има моћ да претвори Инк-и-папирна издања у интерактивни минских поља. Аурасма, осмишљен од стране пословног софтвера фирме аутономије, користи смањена верзија Идол образац одело је препознавач да идентификују слике које се налазе у огромном базе података, а затим конвертује те слике у вези видеа. Нажалост, прво издање апликације, заказан за негде следећег месеца, долази у облику АР оглас / игра за неидентификоване предстојећи филм, као и оснивач компаније изгледа чврсто је усмерена на маркетиншки потенцијал технологије. Није реч тек о томе када и да ли можемо да очекујемо да наш Њујорк тајмс оживљавају, као што се види на видео снимку на извору линк испод, али ако је то будућност Измењена реалност, Цоунт ин нас

Аурасма'с АР иПхоне апп да се окрену свакодневним објеката у мултимедијалну окидачи првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 09 Апр 2011 01:18:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Њујорк тајмс | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар