неделя, 30 януари 2011 г.

Датчик измерва В пръстите Ако водачът е пияна

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/C3Su77amOT4/Sensor-Measures-In-Fingertips-If-Driver-Is-Drunk:
Хю Пикънс пише пише "The Economic Times доклади на първия работен прототип на нова технология, която би измерване на съдържанието на алкохол в кръвта в пръстите на водача, като се използват сложни докосване базирани сензори, разположени в волани и брави и инженери се каже, че за разлика от съда осъжда дъх-анализатор запалване брави, които изискват водача да взриви в тръба и изчакайте няколко секунди, за резултат, техните системи ще анализира кръвната съдържание на алкохол на водача за по-малко от една секунда. служба за борба с пиян кръстоносците шофиране вярват, че почти 9000 пъти трафик смъртните случаи могат да бъдат предотвратени, ако всяка година средства за откриване на алкохол са били използвани във всички превозни средства за предотвратяване на алкохол с увреден водачи да шофират автомобила им. "Вярваме, че това може да се превърне колата в лек за премахване на шофиране в пияно състояние", казва Лора Дийн- Муни, председател на Майки срещу Джимбо Шофиране. Но не всички са запленени от устройството, което може да бъде на разположение на автомобили в осем до 10 години. "За обикновени, граждани, спазващи закона, това е нахлуване в личния им живот", казва кръщавам Варли, Президентът на Велика Бостън Чай партия. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


PSA: Промяна на старата си парола Amazon.com за по-голяма сигурност

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/30/psa-change-your-old-amazon-com-password-for-better-security/:
Amazon на твърди имам един пропуск в сигурността, където хакерите да намерите паролата си много по-лесно, отколкото те биха друго, andt тук вече се оправя на място. Но се получи това - най-вероятно ще се наложи да промените паролата си за поправката да се засегне, ако не сте го направили през последните няколко години. Според Reddit потребители, на входа Amazon.com система действително ще приеме всяко изречение, стига тя да започва с паролата си, като "password123", когато Вълшебната дума е просто "парола" от само себе си. Това очевидно прави, че много по-лесно за един компютър да се отгатне паролата си чрез груба сила методи, без значение колко е контра-интуитивен, който изглежда, така че ако просто трябва да го промени веднага - и към нещо различно от "парола", моля - ти ще имат много по-здрава мечти.

PSA: Промяна на старата си парола Amazon.com за по-голяма сигурност първоначално се появи на Engadget на Нед, 30 януари, 2011 год 15:39:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Консуматорския , Wired | източник Reddit | Изпрати | Коментари

Ню Хемпшир законопроекта може да доведе до приемане на одобрение за гласуване

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fvLmX8nOyuw/New-Hampshire-Bill-Could-Lead-To-Adoption-of-Approval-Voting:
Okian Warrior пише "Хората в доклада FreeKeene:" Четири Републиканската представители на държавни са един от инициаторите на законопроект, който ще замени първи минало-на-пост гласуване с одобрение за гласуване за всички държавни учреждения и президентските първични избори рамките на тази система, избиратели, избират на всеки кандидат. те са съгласни с (независимо от другата страна), и на кандидата с най-високи общи победи гласуване общо. Това намалява стратегически право на глас, и често прави избори, по-лесно за умерена и либертарианец кандидати. Законопроектът, HB240, ще има открито заседание вторник, февруари 1-ви, с Камарата избирателна комисия закон. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Homebuilt БЛА лов определяне водород балони, фойерверки пожари пламъци (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/30/homebuilt-uav-hunts-down-hydrogen-balloons-fires-firework-flame/:
Увеличен реалност се надуе, не ни разбирайте погрешно, но това не е заместител на нещо истинско - особено когато това нещо е гадняр tricopter оборудвани с с временни мачти фойерверк оръдието да вали, миниатюрни ада. Шведски R / C ентусиасти построил този от първо лице, плаващи измишльотина за да извършат една единствена мисия - унищожи серия от водород балони - който вероятно ще бъде трудно кодирани в бъдеще автомати също. В края на краищата, балони може да послужи като отличен отвличане на вниманието, когато те неизбежно идват за вас . И все пак, че няма нужда да се притеснявате доста още, така че ритник назад и се насладете на видеото по-горе, докато съзерцавам края на човечеството.

Homebuilt БЛА лов определяне водород балони, фойерверки пожари пламъци (видео) първоначално се появи на Engadget на Чет, 30 Януари 2011 година 14:29:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Geek.com | източник RCExplorer | Изпрати | Коментари

Sony разкрива цените и обемите на "Google TV?

Интересни новини разглежда в http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Оказва се, че някой в компанията, или сте недоволни от заплащането си и искам да развалям изненадата, че компанията е подготвила за вторник 12 октомври, или наистина имат желание премина. Защо? Защото не само пропускам информация (която не знаем дали това е реално) за възможните размери, в които Google ще телевизия, но и са се появили имената, които ще се нарича модели,.

Техните имена са: NSX-24GT1 24 инча, NSX-32GT1 31 инча, NSX-40-инчов 40GT1 NSX-46GT1, (може предположил) от 46 инча. И все пак, и риска, че цените им ще общото между 1300, 1400 и 1900 щатски долара.

Любопитният детайл: ако това е вярно, най-евтините на Google TV ще бъде още по-скъпи (300 долара), че 32-инчов модел по-скъпи от Sony има хора в техния каталог.

В Engadget Покажи завръща тази вечер в 18:00 ET със Стив Возняк!

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/30/the-engadget-show-returns-tonight-at-6pm-et-with-steve-wozniak/:
Отказ вечеря планове, тъй като тази вечер в 18:00 ET, неподражаемия съосновател на Apple Стив Возняк ще се присъедини към нас за първи Engadget Покажи на 2011! Това ще бъде нощ да се помни като Уоз се присъединява към нас за една вечер на Франк, отваря очите, и всички около страхотно разговор. Ние ще се стрийминг на живо в 18:00 от's Rose Аудитория Купър съюз и ние имаме около 200 места за първи пристигнал, първи обслужен ", ако искате да се присъедините към нас в лицето. Ние също така ще има музика от талантливи Дзен Албатрос и обичайните луд подаръци. Доверете ни се, когато казваме, че този епизод ще бъде епична.

ЗАБЕЛЕЖКА: The Show ще се проведе в прекрасен нов окръг, на розата Auditorium в новата учебна сграда Купър съюз (т.е. не TimesCenter), разположен в Манхатън на 41 Cooper Square . Седалката е изключително ограничена, така отида там рано!

Билетите са - както винаги - безплатно за всеки, който би искал да присъства, но местата са ограничени, а билетите ще бъдат първи по време, първи по право ... Така че там рано! Ето актуализираната информация за новата ни билети политика, която трябва да знаете:
  • Не е платен вход - билети са напълно безплатни
  • Събитието е всички възрасти
  • Продажба на билети ще започне на Купър съюз новата учебна сграда в 2:00 ч. тази вечер, неделя, 30 януари, ще отвори врати за сядане в 17:15 и шоуто започва в 18:00
  • Вече са възложени за сядане, така че първите хора, за да си билети ще получат места приоритет. Това също така означава, че след като получи билет, мястото ви е гарантирано - няма да се налага да се върнат в линия, за да се получи добър седалка.
  • Вие не може да събере билети за приятели или семейство - всеки, който иска да дойде, трябва да присъстват и да получите билет
  • Капацитет е ограничен (само около 200 места в театъра), и след като са пълни, ние сме пълни
  • Мястото се намира на 41 Купър Скуеър в Ню Йорк, Ню Йорк 10003 (карта след почивката)
  • Шоуто дължина е около един час
За съжаление, ние не ще да работи с обичайния текст за победа лотария за този епизод (ние го знаем е гадно, но това е от ръцете ни), така че ако искате място, ще трябва да се появи лично. Ако сте член на медиите, които желаят да присъстват, моля свържете се с нас на адрес: engadgetshowmedia [в] Engadget [точка] COM и ние ще се опитаме да ви настанят. Всички останали медии въпроси, които не могат да се изпращат на адрес: engadgetshow [в] Engadget [точка] COM.


Абонирайте се за Покажи:

[ качи ] Абонирайте се за Покажи директно качи (M4V).
[ Zune ] Абонирайте се за Покажи директно в Zune Marketplace (M4V).
[ RSS M4V ] Добавяне на Engadget Показване на фуражи (M4V) към вашия RSS агрегатор и ги предадоха автоматично.

В Engadget Покажи завръща тази вечер в 18:00 ET със Стив Возняк! първоначално се появи на Engadget на Нед, 30 януари 2011 14:00:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Example.com е променен

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5xQAIvwn_LA/Examplecom-Has-Changed:
Анонимен читател пише "Познатата домейн example.com, запазени за частни изпитване, е била актуализирана Посещение на домейни в уеб браузър вече не се показва всеки файл;. Вместо това посетителите се пренасочват към обяснителна страница на сайта на IANA в iana.org / домейни / например /. Други области като например example.net също affected.Is това е лошо промяна? Ще пренасочване доведе до проблеми за някой? "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


За атомна прикриване Прави хелий прилича водород

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SfjoqED1YmA/Atomic-Disguise-Makes-Helium-Look-Like-Hydrogen:
Анонимен читател пише "В подвига на съвременните алхимия, атом tinkerers са измамени водородните атоми в хелий приемане на атома като една от своите собствени, съобщава New Scientist. Доналд Флеминг от Университета на Британска Колумбия във Ванкувър, Канада, и колегите му успяха да прикрият едно хелий атом като атома на водорода, като замени един от орбита електрони с мюон, което е далеч по-тежък от един електрон. замаскирани на атома се държи химически като водород, но има четири пъти масата на нормални водород, което позволява прогнози за how атомна маса засяга реакция курсове, които се подлагат на тест. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Цвят на хранене в момента е $ 250 с клетъчна Tablet

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wF4h0AWZxZ8/Nook-Color-Is-Now-a-250-Honeycomb-Tablet:
Barnes & Noble пазари на хранене цвят като електронна читателя с таблетка функционалност handily вградена, но това наименование е undersells малко - това е също толкова лесно да го види като таблетка Android с "7 мултитъч дисплей и процесор Cortex A8, че се случва да има силна книга за четене. В сравнение с настоящите голямо име в 7 "Android таблетки, на Samsung Galaxy Tab, това е доста underspec'd (без камера и GPS приемник, Wi-Fi, но не 3G), но също така разходи само $ 250. Преди няколко дни, Android хакери успели да, Android 3.0 (пчелна пита) върху цветовете, макар и по най-вече контузен държавата. Сега Liliputing посочва, че сте активирали те хардуерно ускорение, също. Доста спретнато, че един от най-евтините таблетки капацитивен екран можете да получите дръжки операционна система, която преди няколко седмици се очаква да се изисква по-тежки желязо. Както коментари в точка Engadget, тя не е много гладко изпълнение, но това е ранна версия от ентусиасти, и не изглежда твърде занемарено. обявяване на разработчика на пристанището посочва, че това е работа в прогрес: "Това, което не работи ... почти всичко останало, не акселерометър, не WLAN, никакъв звук не са започнали работа по тези неща все още.."

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Кънектикът AG избере уреждане Street View, без да виждат на личните данни

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ESc0ZUKdzCA/Connecticut-AG-Opts-For-Street-View-Settlement-Without-Seeing-the-Data:
theodp пише: "Проверка на Google данни примка е от решаващо значение за оценката на санкциите и осигуряване не се повтаря", каза Кънектикът прокурор Ричард Блументал през декември миналата година в отговор на Google "случайно" събиране на полезния товар данни от мрежи WiFi. "Ние ще се борим да принуди Google да излезе чист, предоставяне на достъп до офиса ми неправилно събраните материали и защита на поверителност, тъй като компанията е направила в Канада и другаде. " Това беше тогава. Щастие на Google, има нова АГ в града, и Блументал наследник Джордж Jepsen заяви в петък, че службата му ще влезе в преговори за споразумение с компанията, без преглед на откраднатите данни, които Google е твърдо отказа да сподели с него. " Това е добър резултат за хората от Кънектикът, "Jepsen се казва в изявление. Отделен натиснете Jepsen съобщение предложи част от вината за неприкосновеността на личния живот престъпления, с жертви на Google, които са били посъветвани да" изключите вашата безжична мрежа, когато знаеш, няма да използвате това да осуети тези, които "могат да се гледат интернет дейност, без ваше знание."

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Chrysler показва Рам Plug-in хибридни електрически камион, няма да го продам за вас

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/30/chrysler-shows-off-ram-plug-in-hybrid-electric-truck-wont-sell/:
Има вече няколко хибридни камиони на пазара (най-вече от GM), но е истина Plug-in хибридни електрически камиони са съвсем друг въпрос. Chrysler сега изглежда ще промени това, обаче - поне в малък начин - с новия си Рам Plug-in хибрид, който е определен да пусне на оператори на превозни средства през това лято. Това беше просто представен на Вашингтон Auto Show, и двойки от 12 кВтч батерията от канадски батерии машина Electrovaya с-литров Chrysler собствените 5.7 HEMI V-8 двигател, който Electrovaya казва, ще даде възможност за до 20 мили от движещите се по само за електроенергията. За съжаление, няма дума за всякакви планове за практика правят колата на разположение на отделни потребители, но Chrysler изглежда да бъде най-малко оптимистично настроени за хибридни камиони като цяло и говорител на компанията като отбелязва, че половин тон пикапи са естествено много по-добре в носа батерия от кола, както и че работят по-добре камиони хибридни платформи превозното средство.

Продължавам четене Chrysler показва Рам Plug-in хибридни електрически камион, няма да го продам за вас

Chrysler показва Рам Plug-in хибридни електрически камион, няма да го продам за вас първоначално се появи на Engadget на Нед, 30 януари 2011 г 10:09:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Едмъндс | Изпрати | Коментари

Linux.conf.au разговори достъпни онлайн

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xthteePKK8U/Linuxconfau-Talks-Available-Online:
Анонимен читател пише "Независимо от наводнения, linux.conf.au 2011 се проведе в Бризбейн. Видеозаписи на преговорите, представено на конференцията са на разположение чрез blip.tv. Силно се препоръчва се Винт Сърф е основен и говори Keith Packard по X и бъдещето на графика Linux. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


FCC иска Net костюми Неутралност Спряно

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/i7cI4_DSPno/FCC-Wants-Net-Neutrality-Suits-Stopped:
adeelarshad82 пише "The FCC преместен за уволнение на нетната предизвикателства неутралитет, подадени от MetroPCS и Verizon, твърдят, че са" подадена преждевременно. " Verizon и MetroPCS са двете съди FCC, като твърди, че комисията не е имал правомощието да предават от декември нетните правила неутралитет. Федералната комисия по комуникациите твърди, че наистина има правото да регулира широколентов достъп, благодарение на разпоредбите на Закона за регулиране на съобщенията. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.