неделя, 30 януари 2011 г.

Zipcar добавя Plug-In Prius PHEV да си флот вероятно няма, промяна на име, за да Zapcar

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/29/zipcar-adds-the-plug-in-prius-phev-to-its-fleet-probably-not-ch/:
Zipcar добавя Plug-In Prius за своя флот най-вероятно не, променя името си на Zapcar
Искате ли Plug-In Prius , на онзи вид, че ние прекарахме няколко дни с миналата година, обратно, когато сезоните се променяха и не е само намек за това убиец зимата да дойде? Е, много лошо, защото все още не могат да ги купуват. Но Zipcar може, както изглежда, добавяйки, осем от неща, за да си флота, и те са на разположение сега в Бостън, Сан Франциско и Портланд, Орегон. Като се има предвид на дружеството е 8000 общо автомобили на разположение шансовете си за осигуряване на един от тези конкретни Priuses (Prii?) Е тънък, но ако гостите, знам, че взимат само за три часа на изхода 110, и половината от това, ако сте жични за 220, така че не е влюбен панталони зарядно устройство е подходящ за използване.

Zipcar добавя Plug-In Prius PHEV да си флот не, може би промяна на името на Zapcar първоначално се появи на Engadget на Съб, 29-ти януари 2011 год 19:29:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Електрически Автомобили доклад | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар