неделя, 30 януари 2011 г.

Switched On: Един пакет от сегмента за игри PlayStation

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/29/switched-on-a-suite-segment-for-playstation-games/:
Всяка седмица Рос Рубин допринася Switched On , колона за потребителските технологии.

Едно нещо, което е поставил Sony освен своята конзола съперници е бил удължен жизнен цикъл на хардуера. Езда на динамиката на масивна база инсталиране, както на PlayStation и PlayStation 2 всяка съхраняват продажба силен близо десетилетие след дебюта си, и години след техните наследници са въведени. Всъщност, едва през 2009 г., Audiovox започна да предлага една PS2 интегрирани в системата за резервни части ovehead колата видео с "10 екрана. Sony може да преследва тази стратегия в дома на конзоли, тъй като PS2 е беглец лидер единица обем на производство. Не е така с PSP.

Когато Sony представи PlayStation Portable , той навлезе в преносимите конзола на пазара в условията на силна, утвърдени конкуренция от традиционния оператор Nintendo и мощен широкоекранен ръка е по продажби на Nintendo DS и по-късното деривати. Sony не би могло да постигне пазарен дял, е необходимо да steamroll съществуващата конкуренция.

По съобщения на Sony тази седмица, обаче, че PlayStation purveyors изглежда са намерили начин да вземат сто и втората година удар на пътя с една стратегия, която смята, PSP и сегменти на нейната еволюция.

Продължавам четене Switched On: Един пакет от сегмента за игри PlayStation

Switched On: Един пакет от сегмента за игри PlayStation първоначално се появи на Engadget на Съб, 29-ти януари 2011 23:00:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар