неделя, 30 януари 2011 г.

Olympus XZ-1 преглед: $ 499 за сладки простота

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/30/olympus-xz-1-reviewed-499-for-sweet-simplicity-in-a-compact-sh/:
Имах чувството на Olympus XZ-1 ще бъде победител, както и цифрова фотография преглед изглежда, че това е така, също - наричани от 10 мегапиксела, пълно ръководство на точка и стреля "на най-добрите фотографи" компактен в момента на разположение ", в края на задълбочен преглед. Повечето от похвали се събирали на това F1.8-2.5 обектив ZUIKO, осигуряващ "без загуба комбинация от гама и яркост", чийто мощен, подробни слабо осветление е достатъчно за всички, но се изравняват притеснения на изданието за липсата на регулируеми намаляване на шума настройка. Въпреки че призна, че публикуването на камерата липсва персонализиране на някои Micro Four Thirds братовчеди, той не пропусна голяма част от разширени функции за управление, предпочитайки интегрирания менюта и ръчно набиране за лесен достъп до най-честите корекции. Батерията се зарежда през USB и специален бутон за филма бяха извикани по-добри докосне. Единственият основен Дин е пълно бездействие на автоматична експозиция и автофокус брави за фокус-и-композицията на стрелба, но ако сте готови да щракам снимки използване Olympus на съществуващите 11 AF точки и не искат да мъкна набор от скъпи сменяеми обективи , това може да е един. Поеми дълбоко се потопите в нашия източник връзка, за да разберете със сигурност.

Olympus XZ-1 преглед: $ 499 за сладки простота първоначално се появи на Engadget на Чет, 30 Януари 2011 02:02:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник DPReview | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар