неделя, 30 януари 2011 г.

Homebuilt БЛА лов определяне водород балони, фойерверки пожари пламъци (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/30/homebuilt-uav-hunts-down-hydrogen-balloons-fires-firework-flame/:
Увеличен реалност се надуе, не ни разбирайте погрешно, но това не е заместител на нещо истинско - особено когато това нещо е гадняр tricopter оборудвани с с временни мачти фойерверк оръдието да вали, миниатюрни ада. Шведски R / C ентусиасти построил този от първо лице, плаващи измишльотина за да извършат една единствена мисия - унищожи серия от водород балони - който вероятно ще бъде трудно кодирани в бъдеще автомати също. В края на краищата, балони може да послужи като отличен отвличане на вниманието, когато те неизбежно идват за вас . И все пак, че няма нужда да се притеснявате доста още, така че ритник назад и се насладете на видеото по-горе, докато съзерцавам края на човечеството.

Homebuilt БЛА лов определяне водород балони, фойерверки пожари пламъци (видео) първоначално се появи на Engadget на Чет, 30 Януари 2011 година 14:29:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Geek.com | източник RCExplorer | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар