неделя, 30 януари 2011 г.

Chrysler показва Рам Plug-in хибридни електрически камион, няма да го продам за вас

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/30/chrysler-shows-off-ram-plug-in-hybrid-electric-truck-wont-sell/:
Има вече няколко хибридни камиони на пазара (най-вече от GM), но е истина Plug-in хибридни електрически камиони са съвсем друг въпрос. Chrysler сега изглежда ще промени това, обаче - поне в малък начин - с новия си Рам Plug-in хибрид, който е определен да пусне на оператори на превозни средства през това лято. Това беше просто представен на Вашингтон Auto Show, и двойки от 12 кВтч батерията от канадски батерии машина Electrovaya с-литров Chrysler собствените 5.7 HEMI V-8 двигател, който Electrovaya казва, ще даде възможност за до 20 мили от движещите се по само за електроенергията. За съжаление, няма дума за всякакви планове за практика правят колата на разположение на отделни потребители, но Chrysler изглежда да бъде най-малко оптимистично настроени за хибридни камиони като цяло и говорител на компанията като отбелязва, че половин тон пикапи са естествено много по-добре в носа батерия от кола, както и че работят по-добре камиони хибридни платформи превозното средство.

Продължавам четене Chrysler показва Рам Plug-in хибридни електрически камион, няма да го продам за вас

Chrysler показва Рам Plug-in хибридни електрически камион, няма да го продам за вас първоначално се появи на Engadget на Нед, 30 януари 2011 г 10:09:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Едмъндс | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар