неделя, 30 януари 2011 г.

WESC Karmatech концепция прави обувките си по-социална с RFID

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/29/wesc-karmatech-concept-makes-your-shoes-more-social-with-rfid/:
Ние сме били свидетели на все повече и повече обувки влива с различни видове технологии през последните години, но никой не бил такъв WESC концепция Karmatech разработени от някои студенти в Hyper Island Швеция "цифровото училище." Описван като "социална вземат на Nike +", обувките очевидно няма да има акселерометър, но те пакет RFID чип, който позволява на потребителя да взаимодейства с околната среда - автоматична проверка за по-местоположение и да го споделите на Facebook или Twitter , например, или да получите достъп до ексклузивни оферти и специални събития. Разбира се, това е само концепция, но студентите се отбележи, че би било сравнително евтини за изпълнение (най-малко за обувки края на уравнението), тъй като етикети за радиочестотна идентификация, единствено разходите за няколко цента. Един вид се дава нов смисъл на "sneakernet", нали? Ръководителят на миналото на почивка за видеото.

Продължавам четене WESC Karmatech концепция прави обувките си по-социална с RFID

WESC Karmatech концепция прави обувките си по-социална с RFID първоначално се появи на Engadget на Съб, 29-ти януари 2011 18:02:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Behance | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар