неделя, 30 януари 2011 г.

В Engadget Покажи завръща тази вечер в 18:00 ET със Стив Возняк!

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/30/the-engadget-show-returns-tonight-at-6pm-et-with-steve-wozniak/:
Отказ вечеря планове, тъй като тази вечер в 18:00 ET, неподражаемия съосновател на Apple Стив Возняк ще се присъедини към нас за първи Engadget Покажи на 2011! Това ще бъде нощ да се помни като Уоз се присъединява към нас за една вечер на Франк, отваря очите, и всички около страхотно разговор. Ние ще се стрийминг на живо в 18:00 от's Rose Аудитория Купър съюз и ние имаме около 200 места за първи пристигнал, първи обслужен ", ако искате да се присъедините към нас в лицето. Ние също така ще има музика от талантливи Дзен Албатрос и обичайните луд подаръци. Доверете ни се, когато казваме, че този епизод ще бъде епична.

ЗАБЕЛЕЖКА: The Show ще се проведе в прекрасен нов окръг, на розата Auditorium в новата учебна сграда Купър съюз (т.е. не TimesCenter), разположен в Манхатън на 41 Cooper Square . Седалката е изключително ограничена, така отида там рано!

Билетите са - както винаги - безплатно за всеки, който би искал да присъства, но местата са ограничени, а билетите ще бъдат първи по време, първи по право ... Така че там рано! Ето актуализираната информация за новата ни билети политика, която трябва да знаете:
  • Не е платен вход - билети са напълно безплатни
  • Събитието е всички възрасти
  • Продажба на билети ще започне на Купър съюз новата учебна сграда в 2:00 ч. тази вечер, неделя, 30 януари, ще отвори врати за сядане в 17:15 и шоуто започва в 18:00
  • Вече са възложени за сядане, така че първите хора, за да си билети ще получат места приоритет. Това също така означава, че след като получи билет, мястото ви е гарантирано - няма да се налага да се върнат в линия, за да се получи добър седалка.
  • Вие не може да събере билети за приятели или семейство - всеки, който иска да дойде, трябва да присъстват и да получите билет
  • Капацитет е ограничен (само около 200 места в театъра), и след като са пълни, ние сме пълни
  • Мястото се намира на 41 Купър Скуеър в Ню Йорк, Ню Йорк 10003 (карта след почивката)
  • Шоуто дължина е около един час
За съжаление, ние не ще да работи с обичайния текст за победа лотария за този епизод (ние го знаем е гадно, но това е от ръцете ни), така че ако искате място, ще трябва да се появи лично. Ако сте член на медиите, които желаят да присъстват, моля свържете се с нас на адрес: engadgetshowmedia [в] Engadget [точка] COM и ние ще се опитаме да ви настанят. Всички останали медии въпроси, които не могат да се изпращат на адрес: engadgetshow [в] Engadget [точка] COM.


Абонирайте се за Покажи:

[ качи ] Абонирайте се за Покажи директно качи (M4V).
[ Zune ] Абонирайте се за Покажи директно в Zune Marketplace (M4V).
[ RSS M4V ] Добавяне на Engadget Показване на фуражи (M4V) към вашия RSS агрегатор и ги предадоха автоматично.

В Engadget Покажи завръща тази вечер в 18:00 ET със Стив Возняк! първоначално се появи на Engadget на Нед, 30 януари 2011 14:00:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Няма коментари:

Публикуване на коментар