неделя, 30 януари 2011 г.

Android пчелна пита порт за хранене Цвят получава графично ускорение, първо демо видео

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/30/android-honeycomb-port-for-nook-color-gets-graphics-acceleration/:
Не мога да чакам до 02 02 , за да видите повече от Android 3.0 в действие? Това не е проблем, тъй като днес имаме цяло 129 секунди на видеоклип, показващ Google е най-новата мобилна софтуер да правиш нещо си на хранене цвят. Операционната система е адаптирана към & N е таблетка Б в петък, когато ни бе обещано по-нататъшната работа ще се проведе през почивните дни да се даде възможност хардуерно ускорение на графичния интерфейс, и това, което знаеш, че целта е постигната с много неделя до резервни! Най-основната функционалност все още не е на разположение, но вкусни интерфейс шестоъгълни клетки е много в сила. Направо миналото на почивка за празниците око бонбони.

[Благодаря, Жул]

Продължавам четене Android пчелна пита порт за хранене Цвят получава графично ускорение, първо демо видео

Android пчелна пита порт за хранене Цвят получава графично ускорение, първо видео демо първоначално се появи на Engadget на Нед, 30 януари 2011 г. 07:53:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник XDA-фирми | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар