вторник, 9 август 2011 г.

АТ & Т Посета препрека у Т-Мобиле, Куалцомм спектра Аквизиције

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Dj1T-DjD2LU/:
cell_tower

ФЦЦ је управо обавештен добри стари Биг Блуе да је предложени аквизиције Т-Мобиле и Куалцомм700МХз спектар ће бити прегледани заједно, а не као засебне трансакције. То не би био велики проблем, осим чињенице да је АТ & Т се може гризе ван више него што може да жваће. Прегледом заједно два предложена аквизиција, ФЦЦ је приморава АТ & Т је за оправдање такве масовне куповине спектра.

У писму и АТ & Т и Куалцомм, ФЦЦ пише: "у току разматрање комисије је потврдио да предложене трансакције подигне број сродних питања, укључујући, али не ограничавајући се на, питања у вези са АТ & агрегацију Т спектра кроз народ, посебно у У области преклапања. Као резултат тога, закључили смо да је најбољи начин да утврдите да ли је један или оба од предложене трансакције служи јавном интересу је да их размотри у координисан начин у овом тренутку. "

Па, АТ & Т, не може бити превише срећан да чује да, али ми је драго ФЦЦ планира да настави са опрезом. Стицање спектра ових компанија је координиран напор од стране АТ & Т. То не значи да је АТ & Т има око зли геније заверу да нас преваре преузимањем свету један спектар аквизиције у једном тренутку, али да би те куповине ненамерно ометају иновације, подигну цене, и јато других кобне последице.

Онда опет, аквизиције могао само да доведе до мог АТ & Т, иПхоне добијају неки сервис за промене.



Компанија:
Т-МОБИЛЕ
ИПО:
ДТ

Т-Мобиле је оператера мобилне телефоније са седиштем у Бону, у Немачкој. То је ћерка компаније Деутсцхе Телеком. Т-Мобиле има 101 милиона корисника што га чини светова шести по величини мобилни ...

Сазнајте више

ГРОУ.ПС Омогућава вам да креирате сопствене приватне Фацебоок

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/1hgJVbP5nKM/:
grou_ps-logo-2011

Социјалне Гроупваре платформа ГРОУ.ПС је управо представио неколико нових функција, највише од којих је Фацебоок-шаблон под називом "тхеБоок" који вам омогућава да креирате и сопствене приватне мреже са истим изгледом и осећају као Фејсбуку.

Према ГРОУ.ПС оснивача Емре Сокуллу, коришћење шаблона је већ повећана ангажованост стопе у оквиру групе од преко 50%.

Шаблона додатак је инспирисан од стране једног приватног предузећа групе, Лагбоок , који користи сличан шаблон да бисте направили афро-друштвену сајт умрежавање. Група порастао на 35.000 чланова у само шест месеци, рекао је Сокуллу, након спровођења овог дизајна.

Ту ће бити "друштвени" пројектује на путу у будућност, да допуни Фацебоок-шаблон. Међутим, да ли ће предстојећи шаблона бити оригиналан, признаје Сокуллу.

Жао ми је, Али да ли је то легално?

Наравно, наш први питање, да виде овај нови "тхеБоок" Шаблон је око питања ауторских права. На крају крајева, није ли то дизајн Фацебоок?

Сокуллу је рекао да не мислим да би било проблема. Цукерберг је пријатељ , он шалио. У свим искреност, он сматра да Фацебоок-дизајн је толико свеприсутна сада, то треба сматрати јавном домену. Нисмо тако сигурни Фацебоок ће сложити.

Али ако постоји проблем, Сокулла је рекао да ће га повући.

Хмм, копирање Фацебоок-... звучи као начин да се неке једноставне штампе. Упс!

Вхите Лабел Мобиле Апп

ГРОУ.ПС такође недавно лансирао мобилна апликација генератора за употребу од стране својих преко 200.000 социјалних мрежа стваралаца. Мобилне платформе је доступна онима који су на $ 29.95/монтх Платинум компаније плана.

Апликација, који је као белог означене Моруна или ГроупМе , омогућава члановима порука промена статуса, ћаскање, делите фотографије, проверите да у местима, види ко је у близини и још много тога. Чланови такође могу да се пријавите користећи своје Фацебоок налог за лак приступ.

Будуће издање ће додати подршку за догађаје и гурнути обавештења.

За сада, Вхите Лабел опција је доступна на Андроид и БлацкБерри само. ИПхоне / иПад Апп је брендирани "ГРОУ.ПС" уместо.

ГРОУ.ПС је прошла кроз неколико трансформација у последњих неколико месеци. Прошле јесени, је стекла Флукс мреже , који ради социјалног пројекта , кичму друштвеним платформама многи брендови " , укључујући МТВ-а, Цомеди Централ, Тхе Даили Схов, Атом и ТеенНицк. Такође и сама репозиционирати као СааС пословним и увела премију цене планове.

Компанија, уз подршку Златни рог подухватима, сада има више од 9 милиона регистрованих корисника широм света и више од 5 милиона месечно Уникуес. Само Такође је завршена непознату круг финансирања.

Можете сазнати више о ГРОУ.ПС овде .



Сеагате је Продато 1 милион хибридних хард дискова

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/-TeS4b13LU8/:
unnamed

Сеагате је пре неколико дана најавио да они продали 1 милионити Моментус КСТ хибридне солид-стате/мецханицал хард диск, занимљив развој за хард диск произвођача посебно имајући у виду пораст скупих ССД дискове. Ови хибридни дискови раде на 7,200 рпм, скоро дупло брже од стандардних механичких дискова. Дискови садрже неке солид стате меморије, као и потпуно механички погон и нуди брзину побољшања на веома ниском почетну цену.

Хибридни погон је интересантан технолошки напредак. То је јефтиније него пуну ССД диск, али захваљујући 4ГБ кеш можете читати и писати диск - барем у теорији - скоро као брз као можете са ССД диска.

Да будем јасан, ово није пуно СД диск. Брзина уштеде су на крају смањен за зависност од механичких делова, али је цена - око $ 99 за 500ГБ модел - прилично добро за 7,200 рпм диска.




Нокиа: Н9 не долази у Америку

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/09/nokia-the-n9-isnt-coming-to-america/:
Ако сте нестрпљиво очекују 23. септембра , тако да можете зграби ваш лични Нокиа Н9 у Америци, компанија је први (и последњи) МееГо смарт телефона не може наћи у продаји у вашем региону после свега. Смо да допру до Еспо у последњих неколико недеља у покушају да се утврдити САД брод датум за дроп-Деад Горгеоус телефоном, а много тога да наше жалост, добили смо прилично обесхрабрујуће одговор:

"После веома позитиван пријем лансирање Нокиа Н9, производ је сада избацио у земљама широм света У овом тренутку нећемо бити што је доступан у САД-у.. Нокиа заузима на тржишту по тржишним приступом производа изградње мреже, а свака земља доноси сопствене одлуке о томе које производе да се уведе од оних доступних одлука. заснивају се на процени постојећих и предстојећих производа који чине компаније Нокиа велики портфолио производа и најбољи начин на који да се обрати локалном могућности на тржишту. "

Штета. Осим тога, људи више у Инкуирер је храњена сабласно слична линија у вези са брода датума у Великој Британији, остављајући нас да се питају где је тачно то што планира да покрене. Без обзира, ми и даље радимо наш дарндест да Ахолд једне за разматрање, али то постаје све очигледније да је тешко ће ствар људи налази се у САД А. А то, пријатељи, је скандал.

Нокиа: Н9 не долази у Америку је првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 09 Оцт 2011 10:30:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Цаблевисион је Оптимална апликација хитове 2.0, доноси кабловска ТВ стриминг на иПхоне, иПод Тоуцх

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/09/cablevisions-optimum-app-hits-2-0-brings-cable-tv-streaming-to/:
Цаблевисион је велики корак у будућност у априлу, када је отворила свој пуни канал линију за приказивање на __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ са Оптимално за иПад , а сада је довођење то искуство са другим иОС уређаје. Нова апликација, једноставно зове Оптимално, пролази поред оригиналне и ради на иПхоне или иПод додира, доносећи исти контроверзни могућност да поток ТВ програма уживо или репродуковати видео на захтев - под условом да гледалац је још увек код куће. То тетхер на вашу адресу сервиса узима већину сјај за приказивање на мобилним уређајима, али нећемо расправљати превише о додавању додатних екрана без додатних трошкова. ИПхоне апп покреће на версино 2.0, делећи функције са новим ажуриране иПад апликација, укључујући могућност да раде као даљински управљач за кабловске телевизије и распоред ДВР-снимака на даљину. Хит на линк испод извора да ухватите било око из иТунес или погледајте саопштење за медије након паузе.

Наставити читање Цаблевисион је Оптимална апликација хитове 2.0, доноси кабловска ТВ стриминг на иПхоне, иПод Тоуцх

Цаблевисион је Оптимална апликација хитове 2.0, доноси кабловска ТВ стриминг на иПхоне, иПод Тоуцх је првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 09 Оцт 2011 10:52:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Оптимум за иПхоне / иПод Тоуцх , Оптимална за иПад | Емаил тхис | Цомментс

Панасониц ДИ-ПС10 џеп потока сервер музику на свој иПхоне, стаје у џеп као рекламира

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/09/panasonics-dy-ps10-pocket-server-streams-music-to-your-iphone/:
Како добити све забавног садржаја који желите на вашем иПхоне? Ако живите у Јапану, имају слободан џепу, и не смета гранатирање из ¥ 14,800 ($ 191), Панасониц џеп сервера ДИ-ПС10 треба да уради трик. Уређај величине уређаја и могућност репродукције садржаја из уграђени у СД слот за картицу за свој иПхоне / иПод Тоуцх преко бежичне везе. Џепни сервер може да обради Х.264 фајлове, ЈПЕГ, и МП3, и батерија треба да вам дају око 10 сати репродукције. Уређај ће се у продаји 15. септембра у Јапану. Остатак од нас, у међувремену, ће морати да пронађе друге ствари да испуни наше џепове са.

Панасониц ДИ-ПС10 џеп потока сервер музику на свој иПхоне, стаје у ваш џеп, као рекламирају првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 09 Оцт 2011 11:17:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Сласхгеар | извор Панасониц | Емаил тхис | Цомментс

1,5 милијарди долара Звездане стазе Тематски парк који долазе у Јордану

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/P1e3vJVqKAc/15-Billion-Star-Trek-Theme-Park-Coming-To-Jordan:
МикеЦхино пише "Краљ Абдулах од Јордана (који је некада био екстра у епизоди Трек звезда: Воиагер). Је дао зелено светло да 1,5 милијарди долара Звездане стазе тематски парк који ће смело узети Јордану где нема заливу држава има пред отишао Док тематски парк неће бити поверед би дилитхиум кристале, она ће користити зелене технологије како би смањили количину угљеника - сви њени електричне енергије ће бити генерисан од стране обновљивих извора ". Само неколико недеља пре шеик Хамад бин Хамдана ал Ахиан уклесао је своје име у пустињи, па се може видети из свемира. Изгледа као Сци-Фи је коначно стигли до Блиског истока. Не могу чекати да откријете Фирефли.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Технологија криви за помоћ Велике Британије Изгредници

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/C4XXws_0Q9k/Technology-Blamed-For-Helping-UK-Rioters:
Хју Пицкенс пише "Валл Стреет Јоурнал извештава да следеће три ноћи немира и пљачке у Лондону, БлацкБерри порука мреже и сајтова за друштвено умрежавање су окривљени од стране полиције, политичара и медијске организације за помоћ демонстранти у Лондону проширила реч о следећем хот спот је. 'шифровани, веома сигуран, сигуран, брз, јефтин, бесплатно, једноставан начин за разочарана урбана омладина да се шири поруке за следећу мете ", каже Мајк Месара, уредник ТецхЦрунцх Европе и дигитални саветник градоначелника Лондона, али Ијан Мауде. аналитичар Анализа Ендерс, изјавио је да је неправедно да постави кривицу на технологији "Наравно, то је много лакше за људе да комуницирају једни са другима у реалном времену преко неке од ових услуга, али то је чињеница живота.. Они нису добри или зло по себи, својим намене за које људи их користе. ' Метрополитан полиције, познат као Скотланд Јарда, кажу да су за праћење друштвених медија интерфејса као што су Твиттер и Фацебоок. Компанија Ресеарцх Ин Мотион Лтд (РИММ), произвођач БлацкБерри смарт телефонима, каже да "је ангажовала са властима да помогну на било који начин можемо да "анонимни читалац истиче да демонстранти нису једини који користе технологију.. Лондонске полиције су почели постављањем слика на Фликр људи би волели да интервјуишу после нереда у последњих неколико дана.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Нокиа Ц5-03, потпуно Смартпхоне за 170 евра

Занимљиве вести УРЛ:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Већ ове недеље представити неке од новина финске фирме Нокиа. Овај пут то је ред на Нокиа Ц5-03 Нокиа старији брат Ц5 мобилни, а ми смо присутни пре извесног времена у Гизмос

Нокиа Ц5-03 карактерише терминала лаган (тежак само 90 грама) који употпуњује његов претходник са екраном осетљивим на додир и још неке царацтериситцас које га врло комплетно тржишту смарт телефона по цени која је понуђена, 170 евра.

Поред екрана осетљивог на додир 3, 2 инча, Нокиа Ц5-03 има 5 мегапиксела који омогућава видео запис, радио и ГПС везе, Блуетоотх, ВиФи и УСБ.

Што се тиче меморије, Нокиа Ц5-03 има 40 мегабајта интерне, који се може претворити у до 16 ГБ ако користите мицроСД картице, мада серије 2 Мб

Као оперативни систем Нокиа Ц5-03 ради са Симбиан 1, који је био познат до сада као Симбиан С60. Уређај мени нуди добра збирка икона обезбеђују директан приступ налозима е-поште и социјалне мреже.

Неке апликације врхунац Нокиа Ц5-03 су приступ Нокиа Музичка продавница и Ови Сторе, из које можете да купите музику или мобилне апликације за Нокиа. С друге стране, Нокиа Ц5-03 обезбеђује приказ свих Мицрософт Оффице докумената, ПДФ и ЗИП.

Цена Нокиа Ц5-03 као што смо сте дискутовали ће бити 170 евра.

Гоогле Чланови групе да користите препознавање лица идентификовати Лондону Изгредници

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Iykau62gSp0/:
riotsum_1965965b

Нови Гоогле групу под називом " Лондона Нереди препознавање лица "се појавио на мрежи, у освит нереда који потресао Британији капитала током викенда. Групе циљ је да лица технологије препознавања да идентификује пљачкаша који се појављују у онлине фотографијама.

Група Чини се да пажљиво с обзиром на његове поступке, у теме под називом " Етичка питања ", и" Имајући Ствари Правни , "на пример. Такође су изјавили да "је важно да користимо само правним изворима за слике."

Међутим, постоји велики "језиво" фактор на овај подухват, превише. Идеја да би група људи тима на мрежи за употребу (злоупотреба?) Лица технологија препознавања на овај начин, а нарочито изван професионалног канала за спровођење закона, изгледа као модеран преузме правду осветника стилу, где бакље у љути сељаци претворили у АПИ-ја и алгоритама.

У једном новијих тема, почео је тек јутрос, коментатор нуди помоћ у изградњи алата користећи Фаце.АПИ , што би могло помоћи да се идентификују људи на фотографијама послали на Фацебоок, Флицкр и Твиттер. Постоји чак и прича о користи Фацебоок Графикон АПИ и твиттер у сарадњи са Фаце.цом једном да боље помогне у идентификовању злочинаца.

Иако је јасно, ми немамо ништа против криминалаца који изведу пред лице правде, још увек може бити неких проблема који су укључени у ову врсту онлајн понашања. Као што је аргументовано овде на Хакер Вести , овај метод може да инкриминише људе који су били не учествују, али су случајни пролазници, или једноставно покушавају да врате кући. Без обзира да ли њихове акције овде су правна, без обзира да ли или не обухватају јавне фотографије, питање је - да ли желимо да цровдсоурце правду на овај начин?




Тосхиба штампу Чаше-слободном 3Д лаптоп много радовање

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/8W8p34V9bT8/:
Qosmio_F755_3D

Космио Ф755 3Д лаптоп је сада доступна за оне који желе да живе у 2Д свету, али - и само повремено - такође може желети да видите ствари у 3Д. Лаптоп користи "15,6-инча пуне ХД ТруБрите ® дисплеј са активним Објектив" да бисте приказали 2Д и 3Д слике (узорак приказан овде не могу представљати тренутни приказ, резултати могу варирати, обратите се лекару пре играња 3Д игара, 3Д играње може да изазове главобољу, мучнину, осећај да је 3Д, БС, сапи, случајно уношење вашег бурму, плес, Гери Олдман болест, закржљали реп раст).

Лаптоп ради Интел Цоре и7 процесор и НВИДИА ГеФорце 540 и омогућава ХД видео и Блу-раи репродукције.

Лаптоп ће почети од $ 1.700 када је овај доступан средином августа. Кликните путем за пуну штампу.

Производ Страна

Тосхиба ровова наочаре са Објављивање Први светски Чаше-слободном 3Д лаптоп

Сателлите Ф755 3Д уводи нови начин доживљава 3Д забави; први лаптоп рачунар који Истовремено приказа 2Д и 3Д наочаре-фрее садржај на један екран

Ирвине, Калифорнија - (ПОСЛОВНЕ жица)-Тосхиба Дигитални производи дивизија (ДПД), подела Тосхиба Америца Информатион Системс, Инц, је објавио амерички цене и доступност за Космио ® Ф755 3Д лаптоп рачунара, први лаптоп рачунар на свету који може да прикаже наочаре без 3Д и 2Д садржај у исто време на једном сцреен1. Са почетком у средином августа, 3Д забаве ентузијасти ће имати прилику да "јарку наочаре" и уживајте у најновијим 3Д садржаја, док уживате све погодности премија, високих перформанси лаптопа.

"Сателлите Ф755 3Д лаптоп није само пробој у мобилној забави, али је одличан пример сталне ангажованости Тосхиба за претварање технолошке иновације у праву, употребљиви производе"
"Сателлите Ф755 3Д лаптоп није само пробој у мобилној забави, али је одличан пример сталне ангажованости Тосхиба за претварање технолошке иновације у праву, употребљиви производа", рекао је Карл Пинто, потпредседник развоја производа, Тосхиба Америца Информатион Системс, Инц , Дигитални производи дивизије.. "Узбуђени смо да овај најсавременије технологије за потрошаче, као стварно не постоји ништа слично. Јединствене могућности 3Д приказа лаптоп рачунара да ужива у 3Д садржаја и згодан и бесплатне. То је као да се ништа сте икада видели. "

Пробој у потрошачким 3Д технологије

Да би се постигао 3Д тачке гледишта без помоћи специјалних наочара, нови Космио Ф755 3Д преносиви рачунар користи најновију у ауто-стереоскопски дисплеј технологију. Опремљен са сјајним 15,6-инча пуне ХД ТруБрите ® дисплеј са активним технологију производње стакала, двоструки паралакса приказ слике у стању да пројекат два сета слика у исто време, раздвајање их између леве и десне очи да створе 3Д ефекат. Тосхиба интуитивно праћења лица технологија онда славине у лаптоп је уграђен у камеру да даље савршено пројекцију слику реагују на кретање и позицију посматрача, пружа широк прегледа зони од којих да видите 3Д садржаја. Крајњи резултат за потрошаче је способност да видите и уживате у реалном 3Д - нема наочаре потребне.

2Д или 3Д? Избор је ваш

Космио Ф755 3Д лаптоп нуди до два екрана у један, дајући корисницима слободу да видите садржај у било 2Д или 3Д - или оба у исто време. Као једини преносиви рачунар ове врсте да понуди симултани преглед 2Д и 3Д садржаја на један екран, пружа корисницима могућност да гледају 3Д садржаја у пуном екрану или кондензује да мањи прозор, ПР

Нилсен преузима маркетинг аналитике, Инц

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/5zHDXBHb-Fc/:
nielsen-logo

Данас, Нилсен најавио је стицање маркетинг аналитику, Инц, лидер у аналитику и напредни софтвер за планирање. Предузеће тренутно има 52 запослених, од којих ће се придружити тиму Нилсен. Договор такође укључује набавку других средстава, укључујући софтвер и текуће клијент пројеката.

Аквизиција има за циљ да омогући да се боље обезбеди Нилсен маркетингу робе широке потрошње са "највише потпуног и благовременог поглед на утицај медија и маркетинга", компанија каже у издање . Ово ће бити посебна предност када се развија маркетиншких планова преко канала, укључујући и онлине и оффлине рекламе, промоције у продавницама и потрошачке промоције.

"Брзи робе широке потрошње у маркетингу захтевају напредни, у реалном времену, интуитивни аналитичке увид", рекао је Џон Луис, председник и извршни директор, потрошача Северној Америци, Нилсен. "Комбинујући Нилсен је глобални домет са искуством маркетинг аналитику и напредно моделовање и сценарио планирања апликација, можемо диск повећао вредност за наше глобалне клијенте који траже оптимални маркетинг микс и потрошње на нивоу како би се повећала своју продају."

Маркетинг Аналитика, основана 1991, има седиште у Еванстону, Илл је историјски је помогао компанијама мере утицати на њихову маркетинг планова ', комбинујући дубоко моделирања са искуством у софтверским апликацијама.

Услови уговора нису објављени.



Компанија:
Ниелсен
ИПО:
26/1/2011, НЛСН

Нилсен је публика мерење фирме која прати ТВ, Интернет, радио и коришћење широм света.

Сазнајте више

Африцан ћубасти пацова одврати предатора од коре задуживања отрова

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/ZC9vfAT8WKU/african-crested-rats-deter-predators-by-borrowing-poison-bark.ars:

Сисари имају све врсте занимљивих и нових тактика одбране: оштре пера, смрдљиви спреј, и паметан маскирне, између осталих. Неки сисари и производи отров да одврати предатора у потрази за оброк. Сада, научници су идентификовали првих сисара који користи отров-али добија га са другом врстом. Прошле недеље је питање Зборник Б наводи да афрички ћубасти жваће пацов коре од одређене биљке, онда размаза љигав паста на специјализованим длачице које може да испоручи отров у уста гладна грабљивица је.

Афричка ћубасти пацов је велика сива глодара који живи у (сачекајте ...) Африка. Он подсећа дикобраз на први поглед. У принципу, ови пацови су прилично спори и неупадљива, али, када прети, они паперје до ред длака дуж леђа, излажући светле црно-бели модел. Они такође се окрене од грабљивица, истичући њихове длакаве мохавкс и светло по узору крила ка претња. Све до недавно, научници нису били сигурни зашто тако споро креће животиња би наизглед позвати напад са овим подебљаним приказ.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


иОС 5 бета 5 коначно добија свој Јаилбреак, вози кући у гангстерски лимо

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/09/ios-5-beta-5-finally-gets-its-jailbreak-rides-home-in-a-gangste/:
Нумеро Цинкуе је много дуже него за разбијање претходне бета верзије . Су Дев-Теам момци почињу да се боре, или су само из уживање на сунцу? У сваком случају, то је још увек удаљено само и неће радити на иПад 2, али то је сад ово од много боље него вежбе дворишту. Јаилбреак апликација програмери могу да добију заузет са редсн0в 0.9.8б5 преко извор везу.

[Хвала, Џеф и Киле]

иОС 5 бета 5 коначно добија свој Јаилбреак, вози кући у гангстерски лимузину првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 09 Оцт 2011 09:22:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Редмонд Пита | извор иПхоне Дев-Теам | Емаил тхис | Цомментс

Делкин је ЦФ картице обави све временским условима, па отказ јо 'лупетање Јаббер

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/09/delkins-cf-cards-handle-all-weathers-so-quit-yo-jibber-jabber/:
Делкин снеерс на плацљивце који седе по цео дан расправљају око тога да ли је горе да буде превише топло или превише хладно. Свој нови 32ГБ и 64ГБ робусна ЦомпацтФласх картице уживају обе крајности, са тврдио опсег радне температуре од -40 до +85 степени Целзијуса. Они би се ово постигло је измичући јефтиније више нивоа ћелија дизајн болећив мејнстрим картице у корист једног нивоа ћелије које трају и до два милиона циклуса и максимум на 105МБ / с чита и 95МБ / с пише. Ми не би се залепиле било шта друго у нашој СноМоте . Сви детаљи у ПР после паузе.

Наставити читање Делкин је ЦФ картице обави све временским условима, па отказ јо 'лупетање Јаббер

Делкин је ЦФ картице обави све временским условима, па отказ јо 'лупетање Јаббер првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 09 Оцт 2011 09:47:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Асус Еее Пад трансформатор стоје и адаптери површина на Амазон Немачка

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/09/asus-eee-pad-transformer-stand-and-adapters-surface-on-amazon-ge/:
Осећамо као да идете да купите Еее за писање трансформатор , можете као пролеће за $ 150 прикључну станицу - знате, оно што чини __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ тако вредан пажње. А ми не треба да вас подсетим Такође се дешава да буде чврста вредност пропозиција: дока доноси не само комплетну тастатуру, али је два УСБ порта, СД читач картица, као и до седам сати продужен век трајања батерије. Мора постојати неки људи задовољни само шкриљац, међутим, јер АСУС је Покрећемо трио прибора који нуде комада функционалност пристајања станице. Глава на преко на Амазон Немачка и наћи ћете појединачне УСБ и СД адаптерима за € 19 ($ 27) поп. И мада није наведен са адаптерима, НетбоокНевс такође приметио € 29 евра ($ 41) штанд са УСБ порта, СД слот, и конектор за слушалице. Пре него што се превише узбуђени, иако, Амазон је рекао адаптери ће послати једног до три месеца од сада, што оставља сасвим мало времена да сачувате за комплетну тастатуру пристаништа. Само да кажем, људи.

Асус Еее Пад трансформатор стоје и адаптери површина на Амазон Немачка првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 09 Оцт 2011 10:09:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк НетбоокНевс | извор Амазон Немачка | Емаил тхис | Цомментс