вторник, 9 август 2011 г.

Тосхиба штампу Чаше-слободном 3Д лаптоп много радовање

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/8W8p34V9bT8/:
Qosmio_F755_3D

Космио Ф755 3Д лаптоп је сада доступна за оне који желе да живе у 2Д свету, али - и само повремено - такође може желети да видите ствари у 3Д. Лаптоп користи "15,6-инча пуне ХД ТруБрите ® дисплеј са активним Објектив" да бисте приказали 2Д и 3Д слике (узорак приказан овде не могу представљати тренутни приказ, резултати могу варирати, обратите се лекару пре играња 3Д игара, 3Д играње може да изазове главобољу, мучнину, осећај да је 3Д, БС, сапи, случајно уношење вашег бурму, плес, Гери Олдман болест, закржљали реп раст).

Лаптоп ради Интел Цоре и7 процесор и НВИДИА ГеФорце 540 и омогућава ХД видео и Блу-раи репродукције.

Лаптоп ће почети од $ 1.700 када је овај доступан средином августа. Кликните путем за пуну штампу.

Производ Страна

Тосхиба ровова наочаре са Објављивање Први светски Чаше-слободном 3Д лаптоп

Сателлите Ф755 3Д уводи нови начин доживљава 3Д забави; први лаптоп рачунар који Истовремено приказа 2Д и 3Д наочаре-фрее садржај на један екран

Ирвине, Калифорнија - (ПОСЛОВНЕ жица)-Тосхиба Дигитални производи дивизија (ДПД), подела Тосхиба Америца Информатион Системс, Инц, је објавио амерички цене и доступност за Космио ® Ф755 3Д лаптоп рачунара, први лаптоп рачунар на свету који може да прикаже наочаре без 3Д и 2Д садржај у исто време на једном сцреен1. Са почетком у средином августа, 3Д забаве ентузијасти ће имати прилику да "јарку наочаре" и уживајте у најновијим 3Д садржаја, док уживате све погодности премија, високих перформанси лаптопа.

"Сателлите Ф755 3Д лаптоп није само пробој у мобилној забави, али је одличан пример сталне ангажованости Тосхиба за претварање технолошке иновације у праву, употребљиви производе"
"Сателлите Ф755 3Д лаптоп није само пробој у мобилној забави, али је одличан пример сталне ангажованости Тосхиба за претварање технолошке иновације у праву, употребљиви производа", рекао је Карл Пинто, потпредседник развоја производа, Тосхиба Америца Информатион Системс, Инц , Дигитални производи дивизије.. "Узбуђени смо да овај најсавременије технологије за потрошаче, као стварно не постоји ништа слично. Јединствене могућности 3Д приказа лаптоп рачунара да ужива у 3Д садржаја и згодан и бесплатне. То је као да се ништа сте икада видели. "

Пробој у потрошачким 3Д технологије

Да би се постигао 3Д тачке гледишта без помоћи специјалних наочара, нови Космио Ф755 3Д преносиви рачунар користи најновију у ауто-стереоскопски дисплеј технологију. Опремљен са сјајним 15,6-инча пуне ХД ТруБрите ® дисплеј са активним технологију производње стакала, двоструки паралакса приказ слике у стању да пројекат два сета слика у исто време, раздвајање их између леве и десне очи да створе 3Д ефекат. Тосхиба интуитивно праћења лица технологија онда славине у лаптоп је уграђен у камеру да даље савршено пројекцију слику реагују на кретање и позицију посматрача, пружа широк прегледа зони од којих да видите 3Д садржаја. Крајњи резултат за потрошаче је способност да видите и уживате у реалном 3Д - нема наочаре потребне.

2Д или 3Д? Избор је ваш

Космио Ф755 3Д лаптоп нуди до два екрана у један, дајући корисницима слободу да видите садржај у било 2Д или 3Д - или оба у исто време. Као једини преносиви рачунар ове врсте да понуди симултани преглед 2Д и 3Д садржаја на један екран, пружа корисницима могућност да гледају 3Д садржаја у пуном екрану или кондензује да мањи прозор, ПР

Няма коментари:

Публикуване на коментар