вторник, 9 август 2011 г.

Барнес & Нобле нуди назад у школу Ноок посао, додаје више Листа за читање

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/09/barnes-and-noble-offers-back-to-school-nook-deal-adds-more-to-you/:
Размишља како е-читач пре него што поново главу у школу ове јесени? Барнес & Нобле сигурно нада тако, и да се засладити посао је нуди бесплатно 12 класике, заједно са студија водичи и апликација уколико региструјете свој свеже унбокед Кутак пре 31. октобра. Тако је људи, више од $ 100 у вредности од е-књига могли би бити васи у куповину нових кутак, кутак боја , или чак прво издање Ноок . Док мора се рећи да је већина доступних наслова нису заштићене ауторским правима па су већ на располагању за ауторска права-фрее довнлоад на неком другом месту (смо гледајући у вас, Гутенберг.орг), можете да бар Изаберите неку од Белешке десетак искра времена стоји као што су Рат и мир. Дакле, ако тражите да се одморе од свега тога органску хемију џамбо Мумбо, можете да надокнади Прича о два града у слободно време.

Барнес & Нобле нуди назад у школу Ноок посао, додаје више Листа за читање првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 09 Оцт 2011 05:18:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Барнес & Нобле | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар