вторник, 9 август 2011 г.

ДудаМобиле чини ваш Сајт Мобилни једним кликом

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Dn322kYqycY/:
dudamobile

ДудаМобиле недавно лансирао нову, само-служе платформу која омогућава власницима веб сајтова постојећих стварају мобилна верзија њиховог сајта само тако што ћете унети УРЛ адресу сајта. Сервис, циљане према власницима малих предузећа и других стручњака, укључује једним кликом сајт конверзије, аутоматско синхронизовање између главног сајта и мобилни сајт, као и мобилно приступачних карактеристике као што су клик за позив Видгет, мапе и праваца виџета СМС видгет за унос текста пословних информација, Гоогле АдВордс подршка (ускоро) и мобилне аналитике.

ДудаМобиле данас

Тренутно компанија има више од 175.000 сајтова хостује на своју платформу, 35% који су мали бизнис сајтова. И корисници стварају 25.000 нових мобилних сајтова сваки дан, речено нам је. Већина од ових сајтова су били креирани пре лансирања самопослуживања платформе, уз помоћ из постојећих ДудаМобиле партнера, укључујући Вебс.цом, Логоворкс ХП, и главни амерички мобилни оператер који компанија не може јавно име. Компанија је такође управо удружио са Иахоо и Ениро, са тим интеграцијама Покрећемо сада.

Када ДудаМобиле платформе се користи од стране партнера у неким случајевима, то је интегрисана у своју позадина тих компанија платформи сајту стварања. То значи да свако ко гради сајт помоћу алата партнера може одмах створити мобилне-пријатан сајт у исто време. У другим случајевима, то је Вхите Лабел договор.

Фреемиум Пакет

Сада тај исти скуп функција је доступна свима као фреемиум нуди. Резултат мобилни сајт функционише на свим смарт телефонима, укључујући и иПхоне, Андроид, БлацкБерри и Виндовс Мобиле. ДудаМобиле нуди десетине дизајн шаблона, али ако вам се деси да знате ЦСС и ХТМЛ-а, можете додатно да прилагодите сајт по свом укусу. УордПресс сајтови су подржани, превише.

Фрее планови укључују 10 страна, 500 МБ протока и ад подржани. Професионални сајтови су $ 9/монтх, нуде неограничене страница и пропусног опсега, своју мобилне УРЛ адресу, и без реклама. Једини професионални сајтови имају приступ поменутих виџета, али обе обе верзије укључују аналитику.

ДудаМобиле каже да садашњи корисници виде и до 40% конверзије стопе на мобилном сајтова 'клик за позив виџета, као и међу неким пословним категорије, као и такси и ресторанима, то је као висок као 50%.

Постоји много слободних и плаћене мобилне сајт градитељи тамо, укључујући и један од Гоогле-а сам , али ДудаМобиле је услуга је јединствен јер се аутоматски синхронизује садржај са радне површине сајта на мобилни верзију промене су направљене.

Можете сазнати више о ДудаМобиле овде.



Компанија:
ДУДАМОБИЛЕ
Сајт:

Няма коментари:

Публикуване на коментар