вторник, 9 август 2011 г.

30-годишњи издаваштво кафу Кварк купио приватну фирму

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/vzeu4KWtf48/:
quark

Приватном власништву Куарк , који развија софтвер за објављивање професионални дизајнери и предузећа најпознатија по КуаркКСПресс (ККСП) за стоно издаваштво лаиоут едитор, је купио Платина капитал , приватни капитал фирме која је специјализована за спајања и аквизиције.

Финансијским условима трансакције нису објављени. Брајан зид, партнер у Платинум Капитал који је предводио екипу спроводи набавку, каже ЈП фирма је већ кик-започео процес усмерен на прелазу Кварк новим власништва.

Са седиштем у Денверу, Колорадо, Кварк пружа скуп софтверских апликација које омогућавају стварање, управљање, објављивање и достављање садржаја преко разних медија укључујући штампане, е-маил, веб, социјалних медија, као и е-читача, и __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с мобилне уређаје.

Компанија је основана под именом "Кварк инжењеринг" у 1981. Куарк је претходно у власништву Ебрахими породице, која је стекла од оснивача Тим Гил 2000.

Платина Капитал је основан 1995 од стране милијардер (и Детроит власник), Том Горес, и од тада завршио више од 115 аквизиције. Лос Анђелесу фирма власник компаније као што су Сан Дијегу Уније Трибина УС Роботицс, Авангарда Мреже, Платно системи и МегаПатх.



Компанија:
КУАРК
Лансирање Датум:
1981

Куарк је основан у Денверу, Колорадо у 1981. Назван по субатомских честица предложени као градивни елемент за све ствари, циљ је био да створи софтвер који ће ...

Сазнајте више

Няма коментари:

Публикуване на коментар