вторник, 9 август 2011 г.

Асус Еее Пад трансформатор стоје и адаптери површина на Амазон Немачка

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/09/asus-eee-pad-transformer-stand-and-adapters-surface-on-amazon-ge/:
Осећамо као да идете да купите Еее за писање трансформатор , можете као пролеће за $ 150 прикључну станицу - знате, оно што чини __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ тако вредан пажње. А ми не треба да вас подсетим Такође се дешава да буде чврста вредност пропозиција: дока доноси не само комплетну тастатуру, али је два УСБ порта, СД читач картица, као и до седам сати продужен век трајања батерије. Мора постојати неки људи задовољни само шкриљац, међутим, јер АСУС је Покрећемо трио прибора који нуде комада функционалност пристајања станице. Глава на преко на Амазон Немачка и наћи ћете појединачне УСБ и СД адаптерима за € 19 ($ 27) поп. И мада није наведен са адаптерима, НетбоокНевс такође приметио € 29 евра ($ 41) штанд са УСБ порта, СД слот, и конектор за слушалице. Пре него што се превише узбуђени, иако, Амазон је рекао адаптери ће послати једног до три месеца од сада, што оставља сасвим мало времена да сачувате за комплетну тастатуру пристаништа. Само да кажем, људи.

Асус Еее Пад трансформатор стоје и адаптери површина на Амазон Немачка првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 09 Оцт 2011 10:09:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк НетбоокНевс | извор Амазон Немачка | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар