вторник, 9 август 2011 г.

АТ & Т Посета препрека у Т-Мобиле, Куалцомм спектра Аквизиције

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Dj1T-DjD2LU/:
cell_tower

ФЦЦ је управо обавештен добри стари Биг Блуе да је предложени аквизиције Т-Мобиле и Куалцомм700МХз спектар ће бити прегледани заједно, а не као засебне трансакције. То не би био велики проблем, осим чињенице да је АТ & Т се може гризе ван више него што може да жваће. Прегледом заједно два предложена аквизиција, ФЦЦ је приморава АТ & Т је за оправдање такве масовне куповине спектра.

У писму и АТ & Т и Куалцомм, ФЦЦ пише: "у току разматрање комисије је потврдио да предложене трансакције подигне број сродних питања, укључујући, али не ограничавајући се на, питања у вези са АТ & агрегацију Т спектра кроз народ, посебно у У области преклапања. Као резултат тога, закључили смо да је најбољи начин да утврдите да ли је један или оба од предложене трансакције служи јавном интересу је да их размотри у координисан начин у овом тренутку. "

Па, АТ & Т, не може бити превише срећан да чује да, али ми је драго ФЦЦ планира да настави са опрезом. Стицање спектра ових компанија је координиран напор од стране АТ & Т. То не значи да је АТ & Т има око зли геније заверу да нас преваре преузимањем свету један спектар аквизиције у једном тренутку, али да би те куповине ненамерно ометају иновације, подигну цене, и јато других кобне последице.

Онда опет, аквизиције могао само да доведе до мог АТ & Т, иПхоне добијају неки сервис за промене.



Компанија:
Т-МОБИЛЕ
ИПО:
ДТ

Т-Мобиле је оператера мобилне телефоније са седиштем у Бону, у Немачкој. То је ћерка компаније Деутсцхе Телеком. Т-Мобиле има 101 милиона корисника што га чини светова шести по величини мобилни ...

Сазнајте више

Няма коментари:

Публикуване на коментар