събота, 16 юли 2011 г.

Студија је показала Програмери боље са годинама

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/aF9XRkSAtTA/Study-Shows-Programmers-Get-Better-With-Age:
микејук пише "То је предрасуда младе и старе и поделе, али са супротним закључцима, наравно Иоунг је најбољи или стара је најбоље -. већину имају мишљење Сада имамо неке интересантне статистику генијално окупили и обрађују Петер Кнего, 'велики. података "стил, то доказује" старији је боље када је у питању програмирање, барем! "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Подземни обећање Турнтабле.фм

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/38ACc9lpTRc/:

Уредници Напомена: Гост сарадник Семил Шах је предузетник заинтересован за дигиталне медије, потрошача Интернета и друштвених мрежа. Он је базиран у Пало Алту и можете га пратити на Туиттер @ семилсхах .

Један од најважнијих најплоднијих винил колекције припада ДЈ који само површина сваки сада и онда. А када он ради, легије фанова чека на баитед дах, очајнички жели да укус најновије напитак од Јосха Дејвис, иначе познат као ДЈ Схадов . ДЈ-еви попут сенке обично почињу стварање под земљом. Њихова музика је резултат месеци узорковања и сечења у потпуности формира нове звуке. Ове нове песме форму у мраку, изван видокруга издавачке куће, радио станице, као и већина слушалаца. То је помало романтичан, али има много истине у подземни креативни процес и тајновити ДЈ-битке које се дешавају у стварном животу, где други ДЈ-еви стопа својим вршњацима. За оне који су били сведоци живе битке, то је јединствено окружење у коме непознати ДЈ-могу замислити, на било ком ноћи, спина евиденције боље него професионалци попут ДЈ Схадов.

Да, ово је још један пост о Турнтабле.фм .

ТецхЦрунцх је Ерицк Сцхонфелд био први који пишу о сервису назад у мају. Од тада, то је скинути као врело лето сингл. Скоро сви верују грамофон би могао да постане велика ствар, иако се суочава са опасним мина (види доле) и може се боре да остану у центру пажње сада када Спотифи је покренуо у САД постоји велика прича о компанији стожер и стварање услуге. Инвеститори су кружили око Менхетна, као и компаније Серија Б би требало да буде објављен ускоро. Сваки технологије блог и Куора су покривени свој успон небројено пута, то је технологија стек , како би могао направити новац , како да креирате листе песама , живе ДЈ-догађај у Њујорку, па чак и мејнстрим пабовима као Нев Иорк Тимес тежак ин Нећу подригивати или сумирати било покрића до сада, али многи од ових комада пропустити кључне тачке о томе зашто овом сајту има толико обећање. Волео бих да сија светло на њих.

Прво, Турнтабле.фм платформа може да помогне ниво терен за будуће ДЈ-ева и музичара да изграде своје репутације, њихова публика, а можда чак и добити откривени. У стварном свету, ДЈ-еви стварају подземне стазе и битке, зарађују за репутацију коју обавља у различитим просторима, траке микс трговина, референце (или диссинг) своје вршњаке, као и укључивањем нове трикове у своје резове. Оно што се дешавало подземне годинама сада може полако да долази на мрежи, где би неко могао да

Зинг! Лари Пејџ довикне "Такмичари" (тзв. Фацебоок) Због недостатка социјалне портабилности података

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/9hs231VC5Lk/:

На крају јучерашњег Гоогле-позив зараде , генерални директор Лари Пејџ направио веома интересантан коментар о подацима преносивост, Гоогле + и такмичара (тзв. Фацебоок). У позиву, аналитичар питао страницу најубедљивија разлога за прелазак са постојећих друштвених платформи Гоогле + или ако друштво види будућност у којој људи могу бити део више друштвених мрежа и платформама (парафразирао, на 57 минута знак у позив).

Страна је одговорила са овом изјавом на Гоогле-у + и Комутатор: Ми смо стварно узбуђени због о Гоогле + побољшање укупног друштвеног искуства и што више личи како би удео у стварном животу. То је другачије од оног што је тамо сада. Ми смо све одличне критике за то. Људи заиста воле у стању да поделе са више дискретним групама у лак интуитивнији начин. Постоји много магије је уграђен у производ који изазива да ... Гоогле као компанија верује кориснике који поседују своје податке и бити у могућности да лако се иселе из Гоогле-а. Неки од наших конкурената не верују у то. Мислимо да ће корисници на крају прелазак на услуге које су у њиховом најбољем интересу и да раде заиста добро за њих.

Јасно је, Страна се односи на Фацебоок-у својој изјави горе, који је познат по било убер-заштитне (граничи са рестриктивним) око извоз података из своје мреже у клијенте као што је Гмаил. А за неко време сада, подаци преносивост је греје битка између Гоогле и Фацебоок.

Фацебоок је недавно блокирала број контакт-извоз алате који има за циљ да се подаци из друштвене мреже да увезете у другим службама (нпр. Гоогле +). И како можемо заборавити злогласног Фацебоок Гоогле-назад преко дељење контаката.

Прошле године, Гугл је почео блокирајући Фацебоок-приступ АПИ да преузму Гоогле контакте. Фацебоок хакован свој пут око тог , а Гоогле је касније издала саопштење да су "разочарани" . Фацебоок инжењер Мајк пролећног тада одговорио у коментарима једног од наших блогу о шамар борби, бранећи Фацебоок политику и називајући то "доследан". Убрзо након тога, нову хромирану екстензију која је омогућила да се провући Фацебоок контакт информације у Гмаил је блокиран Гоогле- .

Кључни део свега тога је реципроцитет Гоогле-сматра да, пошто су они пружају могућност за извоз Гмаил-контакт податке на Фацебоок, Фацебоок би требало да омогући корисницима Гмаил-а да учине исто. И не.

Гоогле + претрага гигант нуди податке ослобођење производ Гоогле такеоут , што вам даје опције да бисте преузели све ваше профила података, ток података, фотографија из Пицасса, Баз података, кругови и Контакти. Можете га преузети и радите оно што желите са својим подацима.

Фацебоок вам такође омогућава да преузимање зип датотеку од своје фотографије, пријатељ листе, поруке, и на зиду, али није у формату трећем годишње

Шо каблова Нетфлик конкурент заобилази пропусни опсег капе на путу на ТВ

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/16/shaw-cables-netflix-competitor-bypasses-bandwidth-caps-on-its-w/:
Док амерички резиденти кључати преко повећања Нетфлик је цена, наше комшије у Канади су узнемирени такмиче Филм Клуб пакет Шо кабл нуди. $ 12 месечно услуга нуди неограничен приступ "стотине најбољих холивудских потезе" и планира да високе дефиниције храни касније овог лета за додатних $ 5 (кабловска компанија у САД имају сличне шеме под именом Вутопиа .) узрок проблема су обећања да је "једино ограничење је број сати у дану" за разлику од пропусног опсега затворене стриминг из неименованих услуга као што су Нетфлик. Док Филм Клуб прегледа преко интернета на рачунару, __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ или други уређај капом као и сваки други сервис, приступ преко кабловске телевизије се не мери. То разликовање не седи добро са претплатницима и групе потрошача тврдећи за нето неутралности, посебно у ЦРТЦ је усред расправе око употребе на бази интернета наплате. Док је случај још није одлучено, наше решење је већ у и која је чврсто против Шо, или било ко други, рекламирање на основу предности које постоје само због политике је створио на првом месту.

Наставити читање Шо каблова Нетфлик конкурент заобилази пропусни опсег капе на путу на ТВ

Шо каблова Нетфлик конкурент заобилази пропусни опсег капама на путу ка ТВ првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 16. Јул 2011 15:44:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Шо кабл Фацебоок , Филм Клуб | Емаил тхис | Цомментс

Гоогле лансирао вести беџеви

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/N0ltdHqYdpM/Google-Launches-News-Badges:
тхеодп пише "Да ли вас тужно да сте превише одрастао да зараде скаутинг заслуге Беџеви Па, захваљујући доктора наука на Гоогле-у?, сада можете почети зарађивати Гоогле Вести значке док будете читали текстове о својим омиљеним темама више. читају, вишег ранга ћете постићи;. Бронза, Сребро, Злато, Платина, и коначно, Ултимате Кажу, 'Ваша значке су приватне по подразумеваној вредности, али ако желите, можете да делите своје беџеве са својим пријатељима Реците им о томе. Ваше вести интереса, приказивање стручност, почните разговор или једноставно се похвали о томе колико добро сте прочитали '. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Оранге УК нуди свакодневни 30МБ за £ 3 роминг опција за накнаду уморан путнике

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/16/orange-uk-offers-daily-30mb-for-3-roaming-option-for-fee-weary/:
Поморанџа Ох Оранге УК купце, ви срећни пси, ваш превозник је дајући вам мало паузе, како будемо улазили вечито путовање сезоне. Више сте ланцем до апсурдних по мб роминга или непотребне месечне планове. Уместо тога, можете да се унајми € 3 дневно (око $ 5) за 30МБ података - што је довољно за проверу е-маила и раде неке светлости претраживање. Ако не користите било који податак онда да се не наплаћују (свеет!), али иде преко те границе, а ви вратите у нормалан £ 3.07 по мб стопа (не тако слатко). То је савршен избор за путник који само троши недељу или две у иностранству у време, и то затвара јаз са колегама Великој Британији провајдер Водафон, који нуди £ 2-по-дан, 25МБ опцију. Сада, ако само други (посебно нашим пријатељима овде у САД ) би могао да понуди разуман роминга планове своје.

Оранге УК нуди свакодневни 30МБ за £ 3 роминг опција за накнаду уморан путнике првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 16. Јул 2011 14:41:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Поверења Рецензије , Рецомбу | Емаил тхис | Цомментс

Фирефок иде 64-бит: Шта треба да знате

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bNFFiwU1WTs/Firefox-Is-Going-64-Bit-What-You-Need-To-Know:
Анонимни читалац пише "Фирефок-менаџер производа Асе Дотзлер утврди да фигуринг 64-битни забуне око Фирефок-то ће бити" при врху "своје листе овог лета и јесени Могло би се закључити да Мозилла нема појма на овоме. тачке шта људи очекују од 64-битне верзије Фирефок-а, тако да Дотзлер захтева неке повратне већу брзину. Више безбедности? Шта је плуг-ин, доступности? Све горе наведено, молим. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Одушевљени ... не укради ове књиге (ТЦТВ)

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/_yUf2Iabxvk/:

"Краде ову књигу", написао је Аббие Хофман 1970. Дакле, данас, зашто би ми плаћамо за наше књиге - посебно у дигиталном добу, где интелектуална крађа је и свеприсутна и прилично без ризика?

Према Гери Схтеингарт, аутор бестселера романа као што су "супер Саду Труе Лове Стори" и "Абсурдистан", плаћање по својим књигама значи да не морају да раде на бензинској пумпи или салону аутомобила. Када смо платити једној од својих књига, Схтеингарт објаснио када смо разговарали раније ове недеље, то "ми омогућава да се произведе више рада." Куповина књига, он инсистира, представља улагање у креативности.

И креативност - прави креативности - може бити на премију данас - бар према Схтеингарт. Како је тврди, интернет може да убијају ексцентричности и трансформацију свих нас у 140 карактера конформисти. Тако, у умреженом добу данашњим, каже он, постоји акутна потреба за писце који могу да зграби пажњу и превуците нас од радиодифузији наше досадног себе на Фацебоок и Твиттер.

Ово је други у два дела интервјуа са Схтеингарт. Јуче, он је објаснио зашто, у не тако далекој будућности, свако ће знати све о свакоме.

Не краду ову књигу

Како до Виллиам Гибсон земљишта

Сијалица ефикасност пролази кроз дом америчког Конгреса, обичне сијалице трепере у прослави

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/16/light-bulb-efficiency-passes-through-us-house-incandescent-bulb/:
Не као Конгрес је нешто више притиском на плочи сада, али одговара на Капитол Хилу некако наћи времена да џаку носеве у још једном минут аспект наше личне животе - осветљење. Све изругивања на страну, он је почео да изгледа као оне старе, гладни снаге обичне сијалице не би другу шансу за живот. Ако ћете сећате, закон је донет давне 2007 да убију их искључити 2012, али републиканци покушавају да преокрену ствари како би дао Американцима опција погодбе у наредним годинама. Упркос 233 до 193 гласова у корист укидања раније ове недеље, неопходно супер-већину није постигнут. Не желе да остану у мраку, они непопустљива у вези са добијањем га окренуо га гурали у нешто друго, као амандман касно у петак, што заиста добили 'тако прижељкивани печат одобрења. Превод? ГЕ има производну линију да активирате , СТАТ.

Сијалица ефикасност пролази кроз дом америчког Конгреса, обичне сијалице трепере у прослави првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 16. Јул 2011 13:37:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ТГ Даили | извор АП , Блумберг | Емаил тхис | Цомментс

Јапанске војне измишља Тумблинг, Летећи Спхере

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4cpqKfrXeXg/Japanese-Military-Invents-Tumbling-Flying-Sphere:
тхебцхуцкстер пише "јапански програмер је објавио кул, нову сферу која се наплаћује као да иду где људи не могу да сфера је 17-инча, има осам покретних кормила, и. могу да лебде у ваздуху најмање осам минута достижући брзину до 37 миља на сат, сфера вешто креће кроз ваздух без много напора Није много да се да ти се дигне у ваздух и креће, а. то ће бити вичан у иде у тесним просторима.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Недеља у играма: ЕВЕ монцлес, друштвене игре, Сони ХДМИ

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/9OUuBP22cwk/week-in-review-eve-moncles-board-games-sony-hdmi.ars:

Ове недеље смо прегледали Санцтум, игру која комбинује у првом лицу снимања са торањ одбрана. Смо погледали нови управни одбор игру под називом Цхаостле и уживали да је као добро. Такође пратили причу о ограничењу Сони високе дефиниције подршку преко компоненте каблова у будућности ПлаиСтатион 3с, за који компанија појаснио да утиче само на Блу-Раи гледања филма.

Разговарали смо о виртуелном нереда у ЕВЕ-реакција на мицротрансацтионс продају сујете ствари и гледао како КПК смирена ситуација. Било је забавно недељно, па погледајте приче сте можда пропустили.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Пандора Радио је ХТМЛ5 редизајн хандс-он

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/16/pandora-radios-html5-redesign-hands-on/:
Раније ове недеље, најавио је Пандорину да коначно ће бити пада своју дугогодишњу подршку за Фласх у корист ХТМЛ5. Овај потез је један део великог редизајна за сајт, она која ће почети Покрећемо на Пандору Један ($ 36 / годишње премије верзија) претплатника у комадима, као део ограниченог тестирања пре него што је стављен на располагање цео сервиса масивне базе корисника.

Време је могао бити још идеалан, наравно. Дан након објављивања, Спотифи брзо зграбио пажњу они који прате онлајн музичке индустрије формално покретање у САД. Важно је напоменути десно ван палицом, међутим, да ове две службе нису заиста директни конкуренти, упркос томе како неки могу да спина. Спотифи је све ви-да једете услугу претплате, што је више сличан попут рапсодија и Напстер. Пандора, с друге стране, у великој мери изграђен око пасивног музике откриће. Се пријавите у, ви унесете уметник, а ви пустите музику дођу до вас. Овај редизајн сматра да лакоћу коришћења на нови ниво. Погледајте испод утиске.

Наставити читање Пандорину радија ХТМЛ5 редизајн хандс-он

Пандора Радио је ХТМЛ5 редизајн руке на првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 16. Јул 2011 12:47:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Апплифиер Прегледа 100 милиона Инсталира, доноси друштвена игра Откриће Бара до Мобилни

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/AbeOsAGl2TI/:

Апплифиер , унакрсно промотивних мрежа друштвена игра издавача, саопштила је данас да је испоручио преко 100 милиона игра инсталира бесплатно на Фацебоок-у. Покренут у 2010, Апплифиер кренули мисију да помогне издавачима игре пронађу нове кориснике и добијају своје игре откривен на друштвеној мрежи, и од тада порастао као коров. Сада повезивање преко 800 игара, Апплифиер даје могућност издавачима алате за промоцију своје игре преко својих мрежа од преко 150 милиона активних корисника месечно, преко маркере и ретаргетинг, и "садржану тачака".

Наравно, најбољи део о Апплифиер је да програмери не плаћају ништа да користите услугу, они могу да искористе плаћена покретања кампање је корисник стицање једноставним додавањем 5 линија ХТМЛ у своје Фацебоок странице или веб игре.

Баш као што је на Веб-у, мобилне игре простор постаје гужва са играма, а играчи су увек у потрази за нове игре за подстицај њихов апетит, тако да данас Апплифиер покренула унакрсно промоција решење за иОС. Андроид је постављен пад крајем овог лета. Као и своју интернет верзију, Апплифиер Мобиле је бесплатно. Мобилна верзија ће се приказати препоручује игре на свом бару, где корисници могу да кликну да би добили више информација о игри или идите да видите друге игре.

То је одличан начин за играче да пронађе нове игре и да издавачи имају начин да своје игре да буде откривено у препуној мору друштвених игара. То је сличан модел на Апп Сторе-а "Истакнути Аппс", што је заиста једна од ретких могућности апликација програмери имају у покушају да добију апликације откривен на Иос, поред потрошње тона новца на маркетинг и публицитет. Мањи игре произвођачи немају приступ овим врстама фондова, па Апплифиер бесплатна за коришћење, платформа нуди велику алтернативу.

Кад је Аппле недавно забранио плати-по-инсталирати инцентивизед апликације са Апп Сторе, чињеница да Апплифиер не плати својим корисницима да испробају нову игру је још једна нога горе. Док која може бити разочаравајуће за неке играче, држи ствари искрени. На крају крајева, компанија само жели играчима да имају још један начин да пронађете нове игре које ће уживати играјући. И да помогне људима који чине тим играма их наћи. "Наш предлог вредност за играче је једноставан: Хеј, ти као што су игре. Како за неке много ", рекао је генерални директор Апплифиер Јуси Лаакконен.

У јануару, Апплифиер подигао 2 милиона долара за његово унакрсно промотивних платформи, који је користи да помогне покретање нове мобилне гардеробу и да помогне независне игре одлука такмичи против Зинга и унакрсно промотивних алата. Прошло је узбрдо битку, али са преко 150 месечних активних корисника, 100 милиона инсталира, и 800 игара, изгледа да ради.

За више, погледајте декан Такахаши је рано преглед услуга .


Полиција је све више траже да смартпхоне за доказе

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/k5miz6jkk_Q/Police-Increasingly-Looking-To-Smartphones-For-Evidence:
Баренце пише "Ваш смартфон би сте поставили на месту злочина, уништи алиби или можда чак и обезбеди једно - због чега једна од првих ствари које полиција сада раде на месту злочина одузети мобилни телефон осумњиченог Овај изглед. у смарт телефона форензика открива како чак и брисања података из терете иПхоне није довољно да се криминалци скидајуци са куке. 'Ако сте у потрази на вашу е-маил поруке и да ротирате телефон, постоји снимак те поруке, "рекао је Пхил Ридли, . мобилни телефон аналитичар ЛККС-форензику и оно што људи остављају на својим телефонима је ужасно "Ми смо били контактирани од стране полиције, који није могао да видео рад на слушалици - испоставило се да је Човек одрубљивањем главе неко у својој гаражи. , 'тврди други стручњак судске медицине. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Гроупон за соларно? Соларна пракси понуде Зграде Попусти за одлазак Зелена Заједно

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/U7zvr4YfQSg/:

Групна куповина креће у комерцијалне чисту енергију захваљујући простор Соларни @ Ворк , програм дизајниран од стране Сан Франциску Одељење за заштиту животне средине да би соларне панеле приступачнијим за пословне власника. Предузећа имају три опције за стицање соларних панела кроз програм: Куповина, лизинг, и обезбеђење кредита. Савезних уплата покрива 30% трошкова инсталације је такође у понуди.

Соларна у пракси се нада да ће потписати на најмање 20 зграда власници у Сан Франциску подручју до краја године, што би могло превести до чак 2 мегавата соларне енергије.

Док програм је иновативан у поједностављивању соларне за пословне зграде, није први који искористе групе куповне моћи за соларну. 1Бог има сличан модел за кућну соларних инсталација и СоларМосаиц пружа цровдфундинг платформу за доношење соларне заједнице објеката такве су школе и цркве.

Групна куповина модел могао попуст панела за 10-15% и смањење трошкова административних такси за чак 75%. То не звучи као украде потрошача стандардима Групна куповина, али с обзиром на цену од соларних панела, може додати до значајне уштеде. Град каже да високе директна улагања соларних је главна баријера за улазак у соларним за већину комерцијалних некретнина власника.

Сан Матео је СоларЦити је добила понуду да се обезбеди панеле, и учешће предузећа се очекује да плате мање за соларне него што су плате за напајање из мреже. Тренутно, пословне зграде мање од четири спрата имају право да учествују у програму. Ако пилот успе, може се проширити на друге делове земље, па чак и на глобалном нивоу.

Фото које живи од мрежа