събота, 16 юли 2011 г.

Шо каблова Нетфлик конкурент заобилази пропусни опсег капе на путу на ТВ

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/16/shaw-cables-netflix-competitor-bypasses-bandwidth-caps-on-its-w/:
Док амерички резиденти кључати преко повећања Нетфлик је цена, наше комшије у Канади су узнемирени такмиче Филм Клуб пакет Шо кабл нуди. $ 12 месечно услуга нуди неограничен приступ "стотине најбољих холивудских потезе" и планира да високе дефиниције храни касније овог лета за додатних $ 5 (кабловска компанија у САД имају сличне шеме под именом Вутопиа .) узрок проблема су обећања да је "једино ограничење је број сати у дану" за разлику од пропусног опсега затворене стриминг из неименованих услуга као што су Нетфлик. Док Филм Клуб прегледа преко интернета на рачунару, __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ или други уређај капом као и сваки други сервис, приступ преко кабловске телевизије се не мери. То разликовање не седи добро са претплатницима и групе потрошача тврдећи за нето неутралности, посебно у ЦРТЦ је усред расправе око употребе на бази интернета наплате. Док је случај још није одлучено, наше решење је већ у и која је чврсто против Шо, или било ко други, рекламирање на основу предности које постоје само због политике је створио на првом месту.

Наставити читање Шо каблова Нетфлик конкурент заобилази пропусни опсег капе на путу на ТВ

Шо каблова Нетфлик конкурент заобилази пропусни опсег капама на путу ка ТВ првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 16. Јул 2011 15:44:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Шо кабл Фацебоок , Филм Клуб | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар