събота, 16 юли 2011 г.

Пандора Радио је ХТМЛ5 редизајн хандс-он

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/16/pandora-radios-html5-redesign-hands-on/:
Раније ове недеље, најавио је Пандорину да коначно ће бити пада своју дугогодишњу подршку за Фласх у корист ХТМЛ5. Овај потез је један део великог редизајна за сајт, она која ће почети Покрећемо на Пандору Један ($ 36 / годишње премије верзија) претплатника у комадима, као део ограниченог тестирања пре него што је стављен на располагање цео сервиса масивне базе корисника.

Време је могао бити још идеалан, наравно. Дан након објављивања, Спотифи брзо зграбио пажњу они који прате онлајн музичке индустрије формално покретање у САД. Важно је напоменути десно ван палицом, међутим, да ове две службе нису заиста директни конкуренти, упркос томе како неки могу да спина. Спотифи је све ви-да једете услугу претплате, што је више сличан попут рапсодија и Напстер. Пандора, с друге стране, у великој мери изграђен око пасивног музике откриће. Се пријавите у, ви унесете уметник, а ви пустите музику дођу до вас. Овај редизајн сматра да лакоћу коришћења на нови ниво. Погледајте испод утиске.

Наставити читање Пандорину радија ХТМЛ5 редизајн хандс-он

Пандора Радио је ХТМЛ5 редизајн руке на првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 16. Јул 2011 12:47:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар