събота, 16 юли 2011 г.

Подземни обећање Турнтабле.фм

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/38ACc9lpTRc/:

Уредници Напомена: Гост сарадник Семил Шах је предузетник заинтересован за дигиталне медије, потрошача Интернета и друштвених мрежа. Он је базиран у Пало Алту и можете га пратити на Туиттер @ семилсхах .

Један од најважнијих најплоднијих винил колекције припада ДЈ који само површина сваки сада и онда. А када он ради, легије фанова чека на баитед дах, очајнички жели да укус најновије напитак од Јосха Дејвис, иначе познат као ДЈ Схадов . ДЈ-еви попут сенке обично почињу стварање под земљом. Њихова музика је резултат месеци узорковања и сечења у потпуности формира нове звуке. Ове нове песме форму у мраку, изван видокруга издавачке куће, радио станице, као и већина слушалаца. То је помало романтичан, али има много истине у подземни креативни процес и тајновити ДЈ-битке које се дешавају у стварном животу, где други ДЈ-еви стопа својим вршњацима. За оне који су били сведоци живе битке, то је јединствено окружење у коме непознати ДЈ-могу замислити, на било ком ноћи, спина евиденције боље него професионалци попут ДЈ Схадов.

Да, ово је још један пост о Турнтабле.фм .

ТецхЦрунцх је Ерицк Сцхонфелд био први који пишу о сервису назад у мају. Од тада, то је скинути као врело лето сингл. Скоро сви верују грамофон би могао да постане велика ствар, иако се суочава са опасним мина (види доле) и може се боре да остану у центру пажње сада када Спотифи је покренуо у САД постоји велика прича о компанији стожер и стварање услуге. Инвеститори су кружили око Менхетна, као и компаније Серија Б би требало да буде објављен ускоро. Сваки технологије блог и Куора су покривени свој успон небројено пута, то је технологија стек , како би могао направити новац , како да креирате листе песама , живе ДЈ-догађај у Њујорку, па чак и мејнстрим пабовима као Нев Иорк Тимес тежак ин Нећу подригивати или сумирати било покрића до сада, али многи од ових комада пропустити кључне тачке о томе зашто овом сајту има толико обећање. Волео бих да сија светло на њих.

Прво, Турнтабле.фм платформа може да помогне ниво терен за будуће ДЈ-ева и музичара да изграде своје репутације, њихова публика, а можда чак и добити откривени. У стварном свету, ДЈ-еви стварају подземне стазе и битке, зарађују за репутацију коју обавља у различитим просторима, траке микс трговина, референце (или диссинг) своје вршњаке, као и укључивањем нове трикове у своје резове. Оно што се дешавало подземне годинама сада може полако да долази на мрежи, где би неко могао да

Няма коментари:

Публикуване на коментар