петък, 22 юли 2011 г.

Индие РПГ Борбе на Ксбок, ипак, успева на паре

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FSyXcFjwWr8/Indie-RPG-Struggles-On-Xbox-Yet-Thrives-On-Steam:
дерГолдстеин пише "Пре две недеље Роберта Бојд почео да нуди своја два РПГ Дах смрти ВИИ и Цтхулху Чува Свет на паре, за $ 2.99 (за обе утакмице у комбинацији) То су прошли много боље него што је имао на Ксбок Ливе Роцк канал:" У. мање од недељу дана, наш приход паре је заиста премашио више од годину дана и по КСБЛИГ прихода за нас. ' Надамо се да ће брзо више програмера да "мање" порта игара на паре, поготово што многи од њих може да ради на ниским спецификација машине, као и нетбоок рачунари. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Јачина звука Ратови Може бити Крај

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/miOfA4ssB_0/The-Loudness-Wars-May-Be-Ending:
Хју Пицкенс пише "Мајк Бартхел извештаја о техником која се зове цигла-зида ограничава, где песме су пројектована да изгледа гласнији тако што тихо делова на истом нивоу као гласно делове и гура ниво јачине целог песме до највише тачке могуће "Због потребе да се издваја на радију и друге платформе, тамо. је стратешку предност да имају нову песму звук само мало гласнији од сваке друге песме. Као резултат тога, за време, свака нова верзија је изашла мало гласније од претходне, а просечан ниво јачина звука на ЦД-увукла се (ИоуТубе) до те мере да заиста албума звучи изобличено, као да су се играли преко сломљена звучника. " Али, јачина ратови могу се приводи крају Искористивши тренд слушање музике преко Интернета - преко сервиса као што су Пандорину, Спотифи, и Аппле предстојећим ицлоуд - предлог аудио-инжењер Томас Лунду, већ усвојио као универзални стандард (ПДФ-у. ) од стране Међународне уније за телекомуникације, покретањем ограничење обима на било песме скинути са облака, ефикасно уклањање стратешку предност Црне Лоуднесс Лунду предлог ће учинити исту ствар за било коју музику сте могли купити.. "Када музички комад се узме у овај систем, не постоји више никаква вредност у покушају да направи гласнији снимак само да се издваја ", каже легендарни инжењер Боба Лудвиг, који је радио са Лунду." Неће бити ништа да добију од музичке тачке гледишта. Јаче више неће бити боље '! "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Малваре је болест; Хајде да се третира као један

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/52q6m3mOdvw/Malware-Is-a-Disease-Lets-Treat-It-Like-One:
јфрухлингер пише "Најчешће метафора имамо за рачунар малваре-а - 'вируса' - истиче да је у много чему злонамерни рачунарски код имитира биолошки патогени Па ипак, док је америчка влада је брзо реаговање планове место за избијање нове болести. ми смо садржаја да пусти приватни сектор реаговати на изузетно штетне компјутерске инфекције Том Хендерсон мисли да треба сајбер еквивалент ЦДЦ.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Атлантис 'Завршни реципрочних Током Канкун, Мексико

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/uKVEqfqWavs/Atlantis-Final-Reentry-Over-Cancun-Mexico:
астроенгине пише "Још једном, сниматељ Ное Кастиљо је заробљен свемирски шатл историји кроз његов објектив 1. јуна 2011, био је сведок коначно реципрочних простора шатла подухват.. Сада је објавио видео преко свог ИоуТубе налог показује завршни реципрочних Атлантиде ... и коначно реципрочних било шатла ". Многи други камере су обучени Атлантиде јуче, укључујући и један од ИСС, који је освојио поновни улазак са друге стране. Тијери Легаулт ухваћен Атлантиде у транзиту сунце за последњи пут, а НАСА је слике и видео слетање.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Спотифи Да мамаца и лагања?

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KABzRplatuE/Spotify-To-Bait-and-Switch:
хипе7 пише "Харвард Бусинесс Ревиев, од свих места, ради прича сугерише да Спотифи можда морати да се ослони на мамац и прекидач стратегија - или можда један наметнут јој издавачке куће из члана:". Спотифи добија све свог садржаја из истог места и сви остали -. истој индустрији која је приморана поскупљења на другим услугама на мрежи након што су постали успешни То изгледа да је бар делом оно што се десило са Нетфлик прошле недеље Барем у случају постојећих. ла царте музичким сервисима, ако вам се не допада нова цена, не морате да купите нову стази у свету Спотифи, ако вам се не допада нова цена, постоји иде вашом музичком библиотеком.. Или, ако спотифи покушава да устане за своје кориснике, налепнице могу само повуците песме и те песме једноставно нестати. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Масачусетс Планови да пратите где се ауто Хас Беен

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UVd6rC13mAA/Massachusetts-Plans-To-Keep-Track-of-Where-Your-Car-Has-Been:
Атила Димедици пише "Масачусетс жели да успостави базу података са информацијама које су прикупили скенери регистарских таблица инсталиран у полицијске аутомобиле скенера ће скенирати таблица сваког аутомобила полицијско возило пролази и преносе те информације (заједно са локације) у базу података. Који ће бити доступни на разне владине агенције податке Уил бити неограничено чувати.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Терористичког напада на норвешкој влади

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jbZQ3toE-dE/Terror-Attack-On-Norwegian-Government:
тецхтецх шаље овај цитат из ББЦ: "Велики експлозији бомбе погодиле у близини владине седиштем у норвешком Ослу престоници, убивши најмање једну особу канцеларије Норвешке Јенс Столтенберг премијера били су знатно оштећен - Влада је портпарол рекао је да је сигуран.. Полиција је саопштила да један број људи је повређено у центру града експлозије нико није рекао да су иза напада, који су сведоци рекао могло се чути широм престонице.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Андроид сустиже У __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ тржишту

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/IPl-zbC3bkc/Android-Catching-Up-In-the-Tablet-Market:
ТиФоН пише "године у годину, иПад удео на тржишту је пао са 94,3 одсто, на 61,3 одсто, а Андроид је око исту, иде од 2,9 одсто, на 30,1 одсто у истом периоду" Неки 4,6 милиона Андроид __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с испоручују у томе. другом кварталу године у поређењу са само око 100.000 у години-пре кварталу, према Стратеги Аналитицс ... __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ оперативни систем тржишту као целини. расла невероватних 331 одсто у прошлој години и Аппле расла право уз то у смислу Број испоручених јединица. __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ одлука испоручује 3,5 милиона у другом кварталу 2010, са Аппле лако водећим задужен за 3,2 милиона иПад испоручују Број јединица испоручује експлодирао на 15,1 милиона у протеклом кварталу Аппле је мало иза темпо тога. раста, али је ипак успео да се брод импресивних 9,3 милиона ИОС-базиран __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с Мицрософт-а, у међувремену, имао је трећи по величини део глобалног __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ оперативни систем на тржишту од 4,6 процената, са око 700.000 Виндовс 7 заснована __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с испоручују у последњих квартала.. ' "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Поделите везе, Постаните изручен САД

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Is_MmuqOpkM/Share-Links-Become-Extradited-To-the-US:
цастрок пише са у дубину следити у причу смо разговарали у јуну: ". Дељење везе на мрежи, а посебно везе са материјал заштићен ауторским правима, може да донесе вас изручен Сједињеним Америчким Државама" У мају, амерички званичнике за примену закона отвара још један фронт у овом рату тражећи изручење Ричард О'Двиер 23-годишњи британски студент. тренутно ради на свом БС у интерактивним медијима и анимације до прошле године., он је водио "везу сајт" који су помогли корисницима да пронађу бесплатно филмове и ТВ емисије, многи од њих крши амерички званичници желе да му суди због оптужби за кривично кршењем ауторских права и завере.. ' Случај је јединствен јер сајт, који оптужени Енглез РАН, није лоциран у САД на било који начин Да ли то поставио нови преседан ствари које долазе? Агенције одговорне за изручење захтев имиграције и царине спровођење.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Мрежи за оглашавање Ухваћен Историја крађа

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/J79GQRbcvRY/Advertising-Network-Caught-History-Stealing:
јонатханмаиер пише "Прошле недеље Стенфорд безбедности лаб пријавио неке изненађујуће резултате о томе како оглашавања мрежама одговорити да се определе ауте и не прате Ове недеље смо направили ново откриће у онлине оглашавања екосистем: Епиц Тржиште, члан саморегулаторних мреже. Адвертисинг Инитиативе, историја краде са невероватном обиму и софистицираност и епске је њушкању неке изузетно осетљиве информације, укључујући и странице из ФТЦ-, Пореске управе, НИХ, Клинике Маио, и још много тога.. Епска написао одговор брани своје праксе. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.