петък, 22 юли 2011 г.

Ласерски систем за детекцију Питцх претвара ваш секира у светлим, кашњење без МИДИ машина (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/21/laser-pitch-detection-system-turns-your-axe-into-a-luminous-lat/:
Ласерски систем за детекцију Питцх
Ево чињеница би требало да запамтите о ласерима: они чине све боље. Чак и музички инструменти . Свако ко је икада покушао да користе поуздан шест жица, као МИДИ контролер зна бол кашњења увео покушавајући да конвертујете вибрације стринг у дигиталне сигнале. М3и је ласерски Корак детекција (ЛПД) систем сукње ово питање тако што ћете покренути ласерски зрак под сваки стринг. Уместо откривања вибрације оптички пикап мере растојање између диода и депресивна жицу, онда претвара да је у терен. То не значи само да нема одлагања, али и да нема потребе да се заправо подешавање инструмента - она комбинује све лењост Антарес "АТГ-6 са класе Беамз . Ако сте радознали, постоји видео демонстрацију после паузе.

Наставити читање Ласерски терен детекције систем претвара ваш секира у светлим, кашњење без МИДИ машина (видео запис)

Ласерски систем за детекцију Питцх претвара ваш секира у светлим, кашњење без МИДИ машина (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет на Сат, 21 Апр 2011 23:00:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Сласх продавница | извор М3и Технологије | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар