петък, 22 юли 2011 г.

Волфрам лансирао отворен Центар за демократију формату, додаје визуелни пиззазз на графиконима и графиконе

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/22/wolfram-launches-open-cdf-format-adds-visual-pizzazz-to-charts/:
Амазон Киндле ДКС и РИМ БлацкБерри Плаибоок су требали да буду пословни свет је одговор на на-Го канцеларије. Испоставило се, ПДФ гледа у е-мастила, или на даљинско шкриљац не нуди много у начину интерактивних апликација искуства - они су још увек само документе, без обзира __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ они носе. Па, Волфрам Група има отворени формат кандидат за престо Адобе и нада да ћете га усвоји. Уведен је данас, рачунању Доцумент Формат "ставља се лако аутор интерактивност у његовој сржи," дисање анимирани живот у иначе статички Инфограпхицс. Није програмер? Нема потребе да бринете, компанија обећава два начина дијаграми су "лако довољно за наставнике, новинари, менаџери, [и] истраживачима да ... направите." Видели смо Мицрософт КСПС крену сличним пукотина на свргавање актуелног формата краља, да би се наћи у Портабле Доцумент заборав. Ми само Мораћемо да сачекамо и видимо да ли Центар за демократију је племенитији такмац. У међувремену, шеф на преко на извор да скинете бесплатан плејер и уверите се сами могуће будуће живе уџбеника, табела и графикона.

Наставити читање Волфрам лансирао отворен Центар за демократију формату, додаје визуелни пиззазз на графиконима и графиконе

Волфрам лансирао отворен Центар за демократију формату, додаје визуелни пиззазз на графиконима и графиконима првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 22 Апр 2011 02:22:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ЗДНет | извор Волфрам | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар